Válasz: Itt jártunk
Nahát most néztem végiig az élménybeszámolót,nagyon tetszik,igazán élménydús program és kellemes kikapcsolódás,relax is volt,szép a hely,szépek az épületek,kellemes séta lehetett! A strand meg,ne is mondjam,nekem az a legjobb!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Nahát most néztem végiig az élménybeszámolót,nagyon tetszik,igazán élménydús program és kellemes kikapcsolódás,relax is volt,szép a hely,szépek az épületek,kellemes séta lehetett! A strand meg,ne is mondjam,nekem az a legjobb!
Ilona!
Bizony nagyon jó volt ez a pár nap, csak egy kicsit kevésnek bizonyult. Mindenhol jó lett volna még legalább 1 plusz nap...
Ancsa!
Tökéletes volt ez a pár nap, de még mi is szerettünk volna mindenből egy picivel többet. Na és az is tetszett, hogy igazán figyelmesek, kedvesek voltak mindenhol az emberek!
Az elmúlt vasárnap a korai ebédünket követően elutaztunk a férjemmel Igalra. Már nagyon régen jártunk ott, körülbelül 30 éve a gyerekekkel. Akkor ismertük meg az ottani gyógyvizet.
Most a Termál Panzióban szálltunk meg:
A gyógyvíz hatásáról itt olvashattok: igali gyógyvíz.
Van szabadtéri és fedett medence. Mi a kintit látogattuk meg főleg, mert bent nagyon meleg volt a levegő.
Az 50 méteres hideg vizes (26 fokos) medencében is gyakori vendégek voltunk a hétfői nagy hőségben. Kellemesen frissítő volt a vize, jól esett végig úszni párszor.
Amikor eljöttünk tegnap délután a fürdőből, még egy fotó készült a bejáratról.
Margitka.
Nagyon szép, köszi a fotókat.
Lia!
Itt még olvashattok: Igal városról!
Mi most megbeszéltük, hogy majd máskor is elutazunk még oda, mert a gyógyvize nagyon hasznos!
Még adós vagyok az október 2-5-ig tartott kis Kehidakustány-i kiruccanásunk rövid beszámolójával. Szerencsére nagyon jó időnk volt, egy napon sem esett az eső. Bár főleg a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő vízét akartuk kihasználni.
Már első nap mehettünk fürödni, vacsorát is kaptunk. Nagyon jó volt az ellátás. Másnap ebéd után elmentünk egy kis rövid kiruccanásra a sok fürdés után egy közeli kilátóhoz:
Majd szerdán, a 3. napon elutaztunk Sümegre, megnéztük a várat. Már mielőtt odaértünk, a fiam készített egy fotót a kocsiból:
A várból leérve a mellette lévő csárdában mentünk ebédelni. Majd visszamentünk Kehidakustányba, ami 30 km-re van. Aztán ismét élvezhettük a gyógyfürdő vizét.
Itt olvashattok a Kehida Termál-, Gyógy-, és Élményfürdőről.
Margitka!
Köszi a fényképeket, nagyon szép helyen voltatok nyáron. Jó kis kikapcsolódás volt szép a vár is!
Margitka.
Köszi a képeket, jó újra látni a várat. Szép helyen voltatok, még ott nem voltunk, csak Sümegen.
Az időtök is tényleg nagyon szép volt.
Ilona!
Bizony jó volt Igalon nyáron, de most Kehidakustányon is október elején! ... Vissza is vágyakozunk!
Lia!
Gondoltam, hogy a Sümegi-i vár láttán Ti is nosztalgiázhattok, hiszen jártotok már ott!
Most október elején volt egy "Tök jó hét" nálunk. Itt volt a 10 magyarországi verklis is. Nagyon hangulatos volt a központban a díszítés és a műsor Erről az eseményről szintén készítettünk pár fotót és rövid videót is :
A magyar 10 verklis! ... és nekem a legszimpatikusabb... verklis!
Hangot bekapcsolni!!!
Margitka!
Tök jó képek. Köszi hogy megmutattad, nagyon hangulatos lehetett. Aranyos a kép rólad.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk