Válasz: Itt jártunk
Ancsa! Gyönyörű és szép lett a város!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Ancsa! Gyönyörű és szép lett a város!
Lia! Hangulatos és egyben érdekes is lehet ez a vízi piac!
Gyönyörű fotókat hoztál Szoboszlóról!
Hozom az idei Windsorban készült képeket.
Első napunkat a gyerekek örömére Legolandban töltöttük,minden legóból készült,nagyon szép vidámpark jelleggel,sok játszási lehetőséggel felnőttek gyereknek:
Hozom a többit is csak megnéztem hogy sikerül e berakni a képet.
Sikerült megnéznünk a kastélynál az őrségváltást:
A Magna Carta Libertatum („Nagy szabadságlevél”) az 1215. június 15-én Földnélküli János angol király által aláírt, a rendi jogokat biztosító szabadságlevél, az angol alkotmányfejlődés egyik legfontosabb állomása.
A 800 -ik évforduló alkalmából készítették ezt a 12 bronz székből álló emlékhelyet,minden szék hátulján egy fontos eseményt mutatnak meg.
A brit emlékművet az amerikai elnök,John F. Kennedy közösen szentelték 1965. májusban II Erzsébet és Jacqueline Kennedy.
Kennedy sétány ami az emlékműhöz visz,60000 ezer kézzel vágott gránitkőből készült:
Sikerült megnézni a kastélynál az őrségváltást:
Nagyon sok szép parkot láttunk a környéken:
A kastély előtt 3 km-es szakaszon lehet sétálni:
Windsori kastély:
Lia!
Hú de szuper helyeken voltatok! Az időjárás is kedvezett, nagyon jók lettek a fotók! Köszi szépen a kísérő szöveget is, szuper lehetett!... A gyerekek is nagyon édesek! Látom, hogy milyen vidámak voltak ott! Szép élményekben volt részetek így együtt!
Zenés őrségváltás,egy kicsit rövidre sikerült a videó:
Nem baj, ha rövid, nekem így is tetszett!... Már a gyakorlóban is megnéztem, és utána láttam még Levi és Zsombor videóját is!
Dávid is fent van ahogy szaval.
Nagyon jó kis videó. De az is nagyon tetszett ami utána jött. Levi milyen kicsi volt még ott. Imádni való.
Igen, Őt is láttam!... Nagyon édes volt! A férjemnek is megmutattam! Neki is nagyon tetszett!
Remek képeket hoztál Lia, köszönöm hogy megmutattad!
Én csak most tudtam megnézni a képeket,mert mig nem ment a Fórum nem is láttam őket.Hát szuperek,nem is tudok mit mondani...csodálatos a világ!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk