Válasz: Itt jártunk
Hozok képeket,úgy lehet elképzelni hogy a csónakokkal kikötnek,árusok és a vásárlók is,egy hosszú utca van ahol kehet ruhákat,élelmiszert zöldséget vásárolni.
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Hozok képeket,úgy lehet elképzelni hogy a csónakokkal kikötnek,árusok és a vásárlók is,egy hosszú utca van ahol kehet ruhákat,élelmiszert zöldséget vásárolni.
Van a parton egy hajómalom is a lapátok működnek.
Lia!
Hú de hangulatos fotókat hoztál! ... Mindez Ráckevén van?
Igen ott készültek a képek.Nagyon szép kis hely,nekem Szentendréhez hasonlít nagyon.
Igen, nagyon érdekes képek... Mikor létesült ez a rész, amiről a fotókat hoztad?.. Lehet, hogy már akkor is volt, amikor mi kb. 15 éve ott jártunk?
Margitka!
Nem tudom mióta van,akinél voltunk adta az ötletet hogy menjünk át és nézzük meg.
Más is a figyelmembe ajánlotta így kapóra jött az alkalom.
Na ezt most találtam.
"A vevők és eladók csónakon érkeznek.
Kevés olyan város van, ahol rendkívüli vízi piacot tartanak. De a ráckevei pontosan ilyen. Aki nem vízparton lakik, annak igazi élményszámba megy a látogatás! Itt ugyanis a vásárlók egy része csónakon érkezik, de akad olyan kereskedő, aki áruját is ladikon hozza. A ’kevei piac főleg nyáron virul, akkor egy gombostűt sem lehet szombatonként leejteni a parti sétányon, de azért télen is érdemes ide betérni. Az ország egyik utolsó vízi piacát a turistáknak is külön ajánlják. És bármilyen meglepő: egyáltalán nem évszázados hagyományról van szó, a ’kevei piac alig 50 éve költözött ide.
Nyitva tartás: Szerdán és szombaton délelőtt."
Rögtön a híd lábánál kezdődik a vásár.
Lia,
Köszönöm a képeket és a tájékoztatót!
Lia!
Köszi az ismertetőt... akkor nem is mindegy, hogy milyen napon megyünk majd, ha a vásárba is el szeretnénk jutni!
Hoztam képet Hajdúszoboszlóról az élményfürdőről.
Lia!
Hú de hangulatos fotók!... Nagyon szép éles képeket csináltatok!
Klassz lehetett a szoboszlói üdülésetek Lia, szép képeket hoztál.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk