Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szuper jó vásárlásokat tudsz összehozni... Nagyon jól néz ki ez a tál is! Az ára meg hihetetlenül olcsó!... ezt nem szabad otthagyni! ![]()
Akkor jó sok pizzát süssél, és tálalhatod is benne! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szuper jó vásárlásokat tudsz összehozni... Nagyon jól néz ki ez a tál is! Az ára meg hihetetlenül olcsó!... ezt nem szabad otthagyni! ![]()
Akkor jó sok pizzát süssél, és tálalhatod is benne! ![]()
Lefotóztam a loncot Anyuéknál,most van teljes pompájában, a kis rigó majdnem leverte a fejem mikor berepült alá a fészkére..

Ez meg a rumtopf fazekam,erre tervezem használni,majd később másféle savanyúságot is készitek benne.Kenyérrel kovászoltam,remélem nem romlik el a jó idő megint? ![]()
Ancsa!
Gyönyörűséges az illatos lonc az anyukádéknál! Micsoda illat lehet ott a ház mellett!
... Már nekünk is virágzik a kert végén, nagyon szeretem az illatát! 
Hú de finom lesz a kovászos uborkád! ... Én sokkal jobban szeretem, mint az eceteset! 
Csodaszép ,húsos zsirnak valót kaptam,majdnem négy kiló,már sül,mindjárt készen is van!
Elhatároztam hogy jó egészséges menüt állitok össze,tőkehalat rántottam,és tököt,meg cukkinit is fogok,az még sóban áll,mindjárt mennem kell a fodrászhoz..sikeretlen vagyok a halakban,igy sikerült egy filét összetörnöm,na majd azt megeszem én!

Két kistök és két cukkini,majd lesz mit sütögetnem ha hazajövök!
biztos,ami biztos, a hús sem maradhat ki,oldalas sül az aprókrumplival a sütőben...
Főztem egy fazék radóci csorbát és bepácoltam egy csirkemellet,meg némi felsőcombot,majd sort keritek rá valamikor ma,ha hazajöttem,szerencse,hogy a fodrász itt van közel ,5 perc gyalog!

Kész a krumpli és az oldalas,ezt reggeliztem!
fél 2-kor!
A zsirt leszűrtem ,a tepertő most hűl,de ez inkább sülthús,olyan jó húsos volt a zsirnak való!
Ancsa!
Nagyon szép húst kaptál, a végeredmény is gyönyörű lett! Nem fogtok éhezni abban biztos vagyok! ![]()
Talán már a fodrászkodáson is túl vagy, és csini frizurárval várhatod a további otthoni napokat! ![]()
Én most tartottam egy kis pihenőt, ma még borsólevest főzök estére, lángos az van... meg sok minden más is...
Igen voltam is a fodrásznál még a festés vár,a krémest azt hiszem ma már nem csinálom meg mert nem fér be a hűtőszekrénybe...
Kész a rántott tök és cukkini,lett egy nagy tállal,elmosogattam,végre most festhetem a hajam nyugalomban.
Ancsa!
A krémes azért eléggé krémes... meg ebben a hőségben szerintem mindennel vigyázni kell, most nem elég a spejz hidege... Mi is minden ételt a hűtőbe teszünk... Elkészültél a festéssel? 
Nem festettem,krémest sütöttem,nem birtam megállni,benn is van a hűtőben,addig rakosgattam minden befért,még palacsintát is sütöttem,csokikrémmel!

... Nahát! Te aztán most is szorgoskodtál még?! ... Lehet majd a sok finomságot enni nálatok is!.
Mivel töltötted meg a palacsintákat?
Én viszont holnap reggel még főzök pudingot a kókuszos sütihez, mert nekünk úgy ízlik, tejszínhab meg van bőven.. Ja és az epert is reggel szedem csak le, meg még édesebb is lesz.. és több is... fagyival jó lesz! ![]()
A gesztenyetortám is finom, a krémet ugye megkóstoltam... majd holnap hozok fotót...
Csokikrémmel töltöttem a palacsintákat,jó sok finomság készült Nálatok is!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?