Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Mindig jó ide benézni a konyhádba! De sok finomságot készítettél megint! 
Na és ez a fotó a cicusról szuper lett! ... Ezt akár még az "Én fotóztam" topikba is berakhattad volna!!! Nagyon nagyon tetszik!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Mindig jó ide benézni a konyhádba! De sok finomságot készítettél megint! 
Na és ez a fotó a cicusról szuper lett! ... Ezt akár még az "Én fotóztam" topikba is berakhattad volna!!! Nagyon nagyon tetszik!

Oké,beteszem ha nem gond!

Mai reggelim,hideg lecsó,mi itt igy hivjuk,paradicsom,paprika,zöldhagyma,uborka,retek,összedarabolva,és megsózva,meglocsolva olajjal,friss kenyérrel esszük,tunkoljuk az olajat...
Ancsa!
Nagyon egészséges reggelit volt!
Guszta nagyon! ... Mi így még nem ettünk... de finom lehet!
Ma mert nagyon ráértem,kicsit kajtattam a fiókjaimban ,kezembe akadt egy dobozban néhány ceruza,meg papir is akadt,hát gondoltam,megnézem képes vagyok e még valamit firkálni.Már lassan 20 éve nem volt kezemben ceruza,nem rajzoltam semmit...alig mozgott a kezem,mintha béna lenne,mindig ki akart esni a ceruza,a könnyedség belőle már a múlté...ennyit sikerült...
Ancsa! Ez bizony nagyon szép kép lett a cicusról!!!!
Mennyi finomság van megint, lehet miből válogatni!
Most látom mennyire ügyes vagy! Nagyon szuper lett ez a kép, bekeretezted? Mennyi mindent tudsz! Nekem valamikor főiskolás koromban kellett ilyen képeket készítenem. Nekem is megvannak, de azóta én sem foglalkoztam vele, nincs időm.
Ugyan ,dehogy kereteztem,most firkantottam az imént! ![]()
Ancsa, emlékszem, hogy régebben mutattál már rajzot, amit Te készítettél. Ügyes kezed van! És guszta a hideg lecsó, milyen találó neve van:)))
Ancsa!
Én még emlékszem rá, említetted már régebben, hogy szerettél rajzolgatni. Ez a kép nagyon szuper lett!
... Szerintem, ne is hagyd abba a rajzolást! Szívesen nézném a továbbiakat is majd! 
Ez annyira szép lett,hogy muszáj elhozzam...
Gyönyörűség vagy!!!

Nálunk május elsején tradicionális étel a miccs,sörrel..valamikor felvonulás után az egész város a parkokban,tereken ezt ette...Nagy vásárok voltak,csapolt sört árultak mellé,volt vattacukor,fütyülős cukor,piros kakas,ami egy rózsaszin ragaccsal labdává gyúrt popcorn volt,de nagyon finom,törökméz,similabda,forgós csákó...és miccs minden mennyiségben,más nem igen,mivel akkoriban nálunk húst nem lehetett kapni,nemhogy vásárokon sütötték volna...szólt a zene és ment a népi tánc...Mi most nem ettünk elsején,ma kerül erre sor...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?