Válasz: Mi újság Ancsánál?

Mi most lustizunk...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Mi most lustizunk...
Ancsa!
Ha tudtam volna, hogy hozol még délután a pitéből, előbb jövök a konyhádba! 
Akkor most átraktad talán a balkonra a zöldeket? Vagy nem jól sejtem? 
A cicusaid szívesen lustiztak délután, hiszen nagyon jó helyük volt... Te nem tartottál velük? 
Ne,az a konyhaablak,ott a helyük,nem viszem ki őket még megfagynak nekem reggelre!
Megnéztem még egyszer a fotót, aztán rájöttem a háttér miatt végül, hogy a konyhában lehet. ![]()

Ma sokkal szebbe lehet szeletelni a pitét,a túró töltelék alá szórt búzadara is szépen megdagadt,megpuhult és szép réteget képez a túró alatt...tényleg jól sikerült!
Ancsa!
Igen, ez így van, másnap mindig könnyebb, és szebb is a szeletelés! Igazán mutatós!... De én akkor is azt mondom, hogy a lényeg mindig, hogy finom legyen! 

Gyorsan összedobtam egy kis csokis kalácsot,nem tudom miért egyik megrepedt a másik nem,biztosan mérgében ,mert őt nem csicsáztam ki!Egyikben mazsola is van,a másikban mandula..

Jelenleg ilyen az ablakom,kaptam két hasonló szinű kaspót,vettem bele illő cserepet is,földet is,csak fázok kimenni a balkonra ültetgetni,mert olyan erősen fúj a szél...hátha megáll...a mentám kicsit nyamvadt,de ahogy locsolgattam kezdett helyrejönni...a kakukkfű nagyon szép!
A csokis kalácsaid is finomak lehetnek! Nagyon szorgos voltál ma is! ![]()
Üde látvány most az ablakod, jó a színekkel is az összhang! Tetszik! Ügyesen összehoztad!
Ancsa! Tetszik a fűszertatód, de másnak is megtetszett ha ilyen hamar elkapkodták!
A tál gyűjteményed szépen gyarapodik, jól néznek ki. Finomakat készítettél megint. A Rákóczi túrósból jöhetne egy pár szeletke imádom!
A cicusok igazán tudnak lazítani! nagyon jó helyük van!

Ki kér csokis kalácsot?
Ancsa!
Éppen uzsonnázni készülünk... Én kérek egy szeletet! ... Többet nem merek, mert itthon is bűnöztem már délután, nagyon finom lett a mákos-diós piskótánk, a pudinggal, és tejszínhabbal ... ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?