Válasz: Mi újság Ancsánál?
Még nem próbáltam,majd mindjárt!
Aztán kiderül,megkeményedett rendesen,nem puha,remélem sikerül! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Még nem próbáltam,majd mindjárt!
Aztán kiderül,megkeményedett rendesen,nem puha,remélem sikerül! ![]()

Vágható,finomságos,olyan puha mint a vajkaramella!
Unalmamban malacperselyt fabrikáltam sörös palackból,láttam videón,nem mintha nagy szükségünk lett volna rá,de igy legalább kipróbáltam a ragasztópisztolyt!Amúgy meg aranyos lett! ![]()

Ancsa.
Nagyon cuki malackát alkottál.Legyen tele mindig sok pénzzel.
A csoki nagyon kóstolni való.
Ancsa!
Látom, hogy végül szépen tudtad szelni a csokidat! Nagyon finom lehet a mogyoróval! 
A malacka igazán ötletes, nagyon édes lett! Ügyes voltál! Aztán gyűjtöd is benne a pénzt? ... Ha igen, akkor csak apró lesz benne, vagy papírpénz is? 
Hát majd gyűjtjük gyűjtjük,szerintem apró,mert azt mindig annyit kapunk vissza,hogy marékszám van és húzza a pénztárcát,nagy pénz,bankjegy nincs ám olyan sok! ![]()
Ancsa!
Nagyon finomakat készítettél, mindkét csoki szuper lett!
A malacpersely nagyon aranyos, jól sikerült, ötletes! A hinta is szuper a cicusoknak, látom Bitta nagyon élvezi!

Igen,jól látjátok!Bebújtam a szekrénybe,újabban itt szeretek aludni ,Pocitól lestem el!Odaállok az ajtó elé és addig sirok mig kinyitják nekem!
Ancsa!
Ez a kis cica tényleg tüneményes! Annyira aranyosan figyel, ha fotózzátok! ![]()

Savanyú krumplilevest főztem!
Ancsa
Guszta!
... Én is szeretem a savanyú ízeket! Gondolom, hogy ez a Tiéd volt, ugye! Egészségedre! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?