Válasz: Mi újság Ancsánál?

Idei mézeseim,most próbáltam aprólékosabb,részletesebb díszítéseket,és ugyanazt a stílust alkalmazni minden mézesen valailyen formában.Nem készült olyan sok,ezért volt időm alaposabban babrálni velük.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Idei mézeseim,most próbáltam aprólékosabb,részletesebb díszítéseket,és ugyanazt a stílust alkalmazni minden mézesen valailyen formában.Nem készült olyan sok,ezért volt időm alaposabban babrálni velük.
Ancsa!
Te egy művész vagy! Így nem sokan tudták volna elkészíteni ezt a sok sütit! Fantasztikus ügyes a kezed! 

Idén nagyon finomra sikeredett a Panettone,egyiket már megettük.

Töltött káposzta már a fagyóban pihen.

Zserbó is készült,nagyon finom lett.

Kínai kaja volt ma az ebéd.
Ancsa!
Jöttem megnézni a konyhádat...
Te ma is sok finomsággal elkészültél! A Panettone váljon egészségetekre! A töltött káposzta is finom lehet, ezzel is előre vagy... én még nem is vettem káposztát...
A zserbó is nagyon guszta lett! .. A kínai kaja is jól mutat! Tudtok is enni a pálcikákkal? 
Margitka!
Én nem tudok,nincs türelmem hozzá,de Laci profi módon eszik vele,hamarabb végzett,mint én a villával.
Ancsa!
Hihi, ezzel én is így vagyok, pedig egy időben a férjemmel kísérletezgettünk kíni kajákat készíteni, és vettünk mi is pálcikákat... na nem volt nagy siker a használatához egyikünknek sem..
Akkor Laci türelmesebb! ... 

Az 5 rúd bejgli ,5 különböző töltelékkel készült,fentről lefele:Pisztáciás-málnás,diós-citronádos ,zölddiós-sárgabarackos , kókuszos-mandulás és rumos -csokoládés.

Most hűlnek,csak a csokis repedt meg,de remélem visszaforr,miközben hűl,kicsit lenyomattam a tetejét.
Ancsa!
Nagyon szépek lettek a bejglijeid! 
Hú de finomak lehetnek! .. A csokis töltelék miből áll? 
MArgitka!
Kakaó,kristálycukor,darált keksz,Meggle tejszín,amennyit felvesz,hogy kenhető legyen,meg rumaroma.MAjdnem olyan,mint a kekszszalámi,ízre,csak nem darabos,és lehet hogy ha porcukorral csinálom,nem reped meg,mert a kristály cukor olvad..
Minden töltelékembe tettem darált kekszet,mert az pont beszívja ,ha túl nedvesre sikerült a töltelék és megduzzad,tökéletes kenhető állagot ad a töltelékeknek.
Ancsa!
Köszi!
... Én a kakaós csigába is porcukort teszek a kakaó mellé, az nem okoz gondot. Persze abba vaj is kell... De jó az összeállítás, finom lehet ez így! 

Bejglik előkészítve,becsomagolva,ezeket a végeket meg mi kóstolgatjuk.
Ancsa!
Jól néznek ki megvágva is a bejglik! Jó étvágyat a végekhez! ...

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?