Válasz: Mi újság Ancsánál?
Szia Ancsa!
Sok szeretettel köszöntelek névnapodon! Legyen nagyon boldog és vidám! Jó egészséget és sok örömet kívánok! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Szia Ancsa!
Sok szeretettel köszöntelek névnapodon! Legyen nagyon boldog és vidám! Jó egészséget és sok örömet kívánok! 
Ó de nagyon köszönöm szépen Margitka!Ma nagyon boldog vagyok,olyan jó apom van,ez is ritka!

Ezt a fotót hozom megmutatni,alkonyodott Váradon.Ezen a sétányon járok munkába.
Innen az első torony a Városháza tornya,a következő a Szent László templom ,épp felújítás alatt van,a harmadik pedig a Sas Palota tornya..ezen az útvonalon járok már évek óta gyalog..Persze erre is,meg arra is van még mit mennem,ez csak egy szakasz,amit bejárok ,de ez a legszebb,nagyon szeretem a Köröst nézni,hallani.

Szerelmetes cikászunk!Annyira szerettünk volna már egyet mindketten,és ma megjelent a virágstandon ,a kedvenc boltom előtt,és most nem haboztam,vettem egyet,pedig nagyon drága,még virágra sosem adtam ennyit,150 lej volt,ami kicsit több átszámolva mint 12.ezer ft!Még a yucca mellett kicsinek számít,volt persze akkora is mint én,de az 720 lej volt...szerintem olyat csak cégek tudnak megvenni,magán személynek csak egy álom!De mi ennek a picinek is örülünk,majd megnő,igaz elég lassan fejlődő növény!
Ancsa!
Köszi a fotót! Nagyon szép az a sétány! Igazán szép helyen jársz naponta... Mi 21 éve voltunk a Szent László templomban... hú de régen is volt...
El is hiszem, hogy szívesen jársz arra. ![]()
Nagyon szép az új szerzeményed! Látom, hogy már helyet is találtál neki. Egyre szebb, hangulatosabb lesz az udvarotok!
Valóban elég drága, de sokáig örülhetsz neki, csak vigyázzál rá! 

Lett megint 7 üveg sült paradicsomszósz,nagyon szeretem,pizzára,spagetire,de akár csak levesekbe vagy pörkölthöz is keverek pár kanállal.
Ezzel az adaggal együtt,már elég lesz télre a lecsóm.
Ancsa!
Nagyon ügyes vagy! 
A sült paradicsomszósz és a lecsók is igazán guszták lettek!
.... Akarsz még valamit befőzni ? 
Mi mindig augusztusban főzzük a lecsót és a kecsapot meg a paradicsomlét is is... szerencsére mindegyikből van még valamennyi...

Idén is,mint minden évben felfutattam a hajnalkákat a kapura,Apu emlékére.
Ezt meg azért hoztam ,mert olyan jól sikerült fotó,ahogy a kis szökőkút vizén keresztül próbáltam fotózni,elkaptam a csöppeket.
Nagyon szép a hajnalka a kapun!.. Ha ránézel, akkor mindig eszedbe jut apukád! 
Na és ez a szökőkutas kép szuper jól néz ki! Nekem is nagyon tetszik! 

Tegnap este sütötte egy kenyeret,mivel kaptam egy üveg kovászt,amit el kellett használni.Ilyen későn sosem sütöttem semmit,fél 10 volt mire kisült

Mai ebédünk gulyásleves volt,borjú húsból.
mellé ricottából készült fánkocskák,áfonyalekvárral.Még a lehulló kis közöket is kisütöttem.

Ő pedig az új kis családtagunk,máris szeretem!
Ancsa!
Gyönyörű lett a kovásszal a kenyered! ...
Nagyon finomakat készítettél mára! Guszta minden! Fogyasszátok egészséggerl! ![]()
A porszívót pedig használjátok kedvetekre jó sokáig! 

Szalonnát sütöttünk reggelire,úgy jól laktunk,nagyon jól esett!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?