Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ma mi is kinn sütkéreztünk,finom dolgokat,saját kolbász,paraszt sonkaszeletek...
...miccs...
ez az én adagom volt...
Dinnye és saját készítésű fagyi volt még desszertnek.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Ma mi is kinn sütkéreztünk,finom dolgokat,saját kolbász,paraszt sonkaszeletek...
...miccs...
ez az én adagom volt...
Dinnye és saját készítésű fagyi volt még desszertnek.
Ancsa!
Guszták lettek a kint sütött húsok!
... Jó nagy adagot befaltál! ![]()
A desszertek is üdítőek lehettek ebben a melegben! 

Ma végre kész a kis szökőkutam,szépen működik!
Ancsa!
Nagyon jó lett a szökőkút! A fotó is szépen mutatja a működését! 

Hoztam pár fotót,a teljesség igénye nélkül,épp csak ízelítőnek,meg persze rólunk is,és a vásárfiám,a baglyos gyűrűm,szerintem vörösréz...
Ancsa!
Köszi a fotókat! m ![]()
Nagyon kellemes lehetett az időtöltés a Várban! Laci komolyan tesztelte a puskát! ... 
Most is jól mutattok együtt, helyesek vagytok! A gyűrű érdekes! Vigyázz rá! ![]()

Kovászos uborka
Húsos káposzta,karajcsontokból
Lecsó,lett hat üveggel,jó húsos háziparadicsom,kicsit hibásak voltak de féláron kaptam a piacon,nagyon örültem neki,még egy ilyen adagot szeretnék elrakni.
A zöldbablevest főzőtejszínnel habartam be.
Ancsa!
Hogy Te ma is milyen szorgalmas voltál! 
Mennyi finomságot készítettél! Csak ámulok! Nagyon guszta lett minden! ![]()
Már télen is ehettek lecsót... na ezt nekem is kell majd befőzni télre.... ... 

Ma elkészítettem egy adag sült paradicsomszószt,most dunsztban vannak.

Szokás szerint vasárnapra maradtunk kenyér nélkül...gyorsan be is dagasztottam még reggel.Már ettünk is belőle,langyosan,zsírral,kovászos uborkával.

Kevert sütit sütöttem,áfonyával mazsolával és fehércsoki kockákkal megszórva,miután kihúlt,mascarpone krémet kevertem rá,tejszínhabbal és mandarin ízű serbettel.Fehér csoki forgácsokkal díszítettem.

Hoztam pár festményt a kiállításról,a témája a mai világunk sötét oldala,félelmei,csúfsága,amit mindenki érez,csak nem igazán beszél vagy nem mer beszélni róla.A kiállítás címe Abces,ami fekélyt jelent!Kell hozzá némi ráhangolódás ,hogy az ember érteni,érezni tudja..
Újabb képet hoztam rólunk is,meglepő de kezdem megszeretni a ruhákat...mostanáig szinte kizárólag csak nagdrágban jártam,szoknyám egy darab van,de újabban vásároltam pár ruhát és szinte kedvem is van hordani őket!De most a kiállításra is felvettem egyet....

Bittáról is hoztam egy király fotót,amint alszik a friss levegőn,miután egész éjjel őrjáratot folytatott az udvaron!
Ancsa!
Most jutottam csak ide a topikodba... mert lefoglalt az unokám neten. ![]()
Csak ámulok, hogy mennyi mindent készítettél ma! Biztos finom lesz télen majd a paradicsomszósz. A kenyered tökéletes! Elhiszem, hogy nagyon finom volt a kovászos ubival! ![]()
A kevert sütidbe is sok finomság került! Ötletes, és nagyon guszta! Fogyasszátok egészséggel!
A kiállítás képei valóban félelmetesek... de ahogy olvasom a témáját... elgondolkodtató is...
Nagyon csini vagy az új ruhádban! Helyesek vagytok együtt!
Én is a nadrágokat viselem főleg... De a nyáron ebben a kánikulában elővettem egy lenge ruhát, és bizony én is jól érzem benn magamat.. Fel is vettem párszor. Jó, mer nem gyűrődik, és kellemes az anyaga. ![]()
Nagyon jó Bittáról ez a fotó! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?