Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon guszta ebédetek volt! A krumplipürét is megkívántam, már jó régen volt nálunk... na majd valamelyik nap készítek én is.
A süti is fincsi lehet, guszta a fotókon!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon guszta ebédetek volt! A krumplipürét is megkívántam, már jó régen volt nálunk... na majd valamelyik nap készítek én is.
A süti is fincsi lehet, guszta a fotókon!
Ancsa!
Finom lesz a kocsonya! Hogy állsz vele? Kimerted már?
A kekszek igazán mutatósak! Jópofák! De milyen finomak is lehetnek a citromos ízzel!
Most mertük ki a kocsonyákat,sajnos nem lett szép a fotó,mrt sötét,felhős az idő,pedig igazán,szép átlátszó,bár én főztem bele egy kis füstöltet is,az sötétít a levén,de nagyon finom ízt ad.És az isteni szeletet is megsütöttem,Anyu receptes füzetéből,pontosan úgy,ahogy ő sütötte volt annak idején.Fenn van a receptje az első Sütemények oldalamon.
Régi idők ízét idézte,mitha visszementem volna az időben,és együtt várnánk apuval a vasárnapi ebéd után,,hogy megvágjuk végre,anyu süteményét.
Ancsa!
Nagyokat nyeltem most! Szerintem guszták lettek! ... A férjemnek is említettem, hogy főztél kocsonyát... Ő is mondta,, hogy ha hűvösebb lesz, mi is főzzünk.
A sütis is finom lehet, emlékeztem a nevére!
Én is vártam volna még a kocsonya főzéssel,de Laci azt mondta most olyan nagy hűtőnk van,hogy símán beférnek.A dobozoknak van zárható teteje.
Végül is, ha el tudjátok tenni a hűtőbe, akkor jó, ha főztél! ...
Jó étvágyat majd hozzá!
Szia Ancsa!
Mennyi sok finomságot főztél! Akocsonyát már várom és is, hogy főzhessek! Most nyeltem én is egyet! Nagyon guszta lett és biztosan finom is! lett mint mindig! Nekem meg kell várni, még hidegebbek lesznek, mert sokat főzök és nem tudjuk hova tenni. A hűtőbe a sok tányér nem fér be. Látom Már felavattad a dobozokat, nagyok jók!
A kekszek is nagyon guszták, a sütemény nagyon finom lehet!
Kaptam egy maréknyi igazi termesztett mandulát,azt használtam fel a csokihoz,olyan finom lett,hogy csuda.
Itt nálunk robbanásszerűen felbukkant egy új cskoládé Dubai csoki a neve és csillagászati ára van,egy tábla csoki 60 lej,ami 5000 ftnak felel meg.És veszik!!valami cérnametélttel van töltve,ami pisztáciakrémbe van forgatva...első sorban rendkívül gusztustalanul néz ki,mikor eltörik,kifolyik az a zöld töltelék,olyan,mintha fűvel lenne töltve...itt már azzal poénkodnak hogy lócitrom van beletöltve,úgy néz ki...ennek apropóján kívántuk meg a házicsokit.
A tortám kókuszkrémmel van töltve,kaptam a boltomban piros és zöld kókuszreszeléket,így a szélét azokkal töltöttem,a közepe pedig belgacsokis ,kókuszpelyhekkel.A krémeket mascarponé,tejszín és sűrített tej alappal készítettem,amit ketté vettem és egyikbe zöldmásikba a piros kókuszreszeléket kevertem.A belga csokis az pudingból főzött,van olyan ,hogy kókuszpelyhes belga étcsokis,abból kettőt főztem meg ,egy tábla csokit beleolvasztottam csak a biztonság kedvéért és egy kis tejszínhabbal lazítottam.
Ancsa!
A mandulás csoki nagyon finom lehet! Mi is imádjuk a mandula ízét!
Na és a torta! Hú de finom lehet! Nagyon mutatós is!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?