Válasz: Mi újság Ancsánál?
Fordított almatorta capuccino krémmel
Egy nagyobb almát meghámozunk,vékony szeletekre vágjuk, egy forma alját és oldalát kivajazzuk megszórjuk barna cukorral,kirakjuk a szeletekkel,tepsibe jó ha teszünk alufóliát, úgy könnyebb kifordítani és lehúzni róla.
4 tojást, két bögre (2 decis) cukorral kikavarunk habosra,egy bögre olaj, egy bögre tej megy hozzá, össze önthető,három bögre liszt,ízlés szerint kakaó esetleg fahéj és egy sütőpor.
Ráöntjük az almákra,forró sütőben 180 fokon megsütjük,kb.30 perc.
Miután megsült,jó kifordítani mig meleg óvatosan. Hagyjuk kihülni.
A krémhez egy mascarpone,4 kanál porcukor,két capuccino krém és 250 ml tejszín szükséges, ezt felverjük mixerrel,jó állagú krém lesz. A tetejére nyomjuk habzsákból.
Elhoztam a receptet,mert nagyon finom lett és mert többen is elkérték!















