Válasz: Mi újság Ancsánál?
.. Ja!... az étkezés előtt ittátok?! ... Akkor elhiszem, hogy arra aztán lehetett enni, sőt kellett is!
De mivel nem ismerem, izgatta a fantáziámat, hogy mi is lehetett abban az üvegben?
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
.. Ja!... az étkezés előtt ittátok?! ... Akkor elhiszem, hogy arra aztán lehetett enni, sőt kellett is!
De mivel nem ismerem, izgatta a fantáziámat, hogy mi is lehetett abban az üvegben?
Margitka! Whiskey,én nem szeretem,semmi íze nincs csak erős, Laci szerint a konyak jobb,de ezt a fajtát megissza.
Hozok pár dolgot a mai sütésemből,focaccia sült aszalt paradicsommal,bazsalikommal kenyér helyett és túrófánk lett,amit itt Papanasi-nak hívnak, ejtsd: Pápánás. Édes tejföllel és áfonyadzsemmel kínálják, éttermek is.
Ancsa!
Most vettem észre, hogy a konyhádba beraktad a mai finomságokat, amiket készítettél! Hú a mindenit, hogy Te még mennyi mindent el tudsz készíteni! Ügyes voltál nagyon!
Ami az italokat illeti, bizony én már meg sem merem kóstolni se az ilyen erős piákat... sőt a gyengéket sem!
Ha már a macskákról volt szó,hozok egy Piszkét,meg egy Bittát,feszült figyelem mindkettőnél minden légy,madár,mozgás az utcán ,minden nagyon érdekli őket.Imádnak itt élni az udvaron,Laci azt mondja én vagyok a macskák Nagyasszonya,minden macska imád és itt a macskamenyország van,azért szeretnének bejutni ide mind..mert én minden állatról gondoskodom,még róla is!
Ancsa!
Milyen jól elkapott figyelős, éber pillanatokat sikerült lefotóznod mind a kettő cicusodnál!
De most aztán jót nevettem Laci megjegyzésén!
Ancsa!
Mintha ünnepelni készülnél! Nagyon mutatós lett a tortád! Finom is lehet! Hú és az áfonyás fagyi! Imádnám!
Biztos jól fog sikerülni a bodza dzsem is majd!
Ancsa!
Épp az előbb írtam a társalgásban, hogy nem volt időd berakni az ígért képeket...
Aztán, hogy elküldtem a bejegyzésemet... látom, hogy mégis sikerült, és itt vagy!
Ma megint sokat dolgoztál! Na és milyen finomságok készültek a konyhádban!
A leves is nagyon szép színű lett. Jó ötlet a zöldbab a rizsben, én még nem is próbáltam így hús mellé. De tetszik
A kakaós csigák is jól sikerültek, nagyon finomak lehetnek, és a kenyérkéd is szuper! Nem fogtok éhezni Ti sem!
A Focacciara került,paradicsom,zöldhagyma,olivabogyó és parmezán.
Galatopia slatko -val. Vagyis Görög tejpite slatkoval,ami egy cukorszirupban főzött, eltett gyümölcs Nálam most eperből készült és a cukorszirupban eltett narancshéjból.Az epret és naranacshéjat megfuttattam cukorszirupban,kettőt rottyant és kész.Nem túl mutatós ,viszont brutálisan finm,és édes,mint minden görög édesség.
Ancsa!
Ma is nagyon sok finomságot tudtál elkészíteni! Igazán ügyes vagy! Meg még jó erőben is vagy!
Szépek a gyümölcsök is! Érdekes az az eper, amit Laci anyukájától kaptatok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?