Válasz: Mi újság Ancsánál?
Nem,barna cukorral van megszórva és a végén citromlevet kikavartam porcukorral és meglocsoltam vele a forró csigákat,igazán,nagyon jó íze lett!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Nem,barna cukorral van megszórva és a végén citromlevet kikavartam porcukorral és meglocsoltam vele a forró csigákat,igazán,nagyon jó íze lett!
Mindenképpen nagyon kínálja magát itt a fotón is! Ma is kitettél magadért!... Mintha már most is ünnep lenne! 
Az időjárás velem van,gyönyörűen süt a nap,nem kell villanynál kinlódni,mint tegnap a diópucolásnál!A fondantjaim már várnak,begyúrva ,elkészitve,most reggelizünk,aztán hozzáfogok!
Ancsa!
Hú de jó színek!... Gondlom, hogy reggeli óta már szépen haladhatsz!... Pihenésképpen hozzál már 1 fotót a cicusaidról! 
Pihenésképpen...hát eléggé elfáradtam,a derekam főleg kiállt,de elkészültem,26 darab lett,a többi elég nyomi volt nem volt értelme feldisziteni.

Ha megszáradnak,zacskózva lesznek és kis karácsonyi szalaggal megkötve,aztán holnap el is vinném,eddig vigyáztam én rájuk,most már majd vigyázzanak ők! ![]()
Ancsa!
Ezek gyönyörűek lettek! Biztosan nagy sikered lesz vele! A mézesekre mivel ragasztottad a marcipánt? A nagy felületre gondolok. Most néztem meg milyen szép ágyikót is készítettél Pocinak! ..és látom hogy jól érzi magát! Gratulálok hozzá nagyon ügyes vagy!
Ancsa!
Ezek gyönyörűek lettek! Biztosan nagy sikered lesz vele! A mézesekre mivel ragasztottad a marcipánt? A nagy felületre gondolok. Most néztem meg milyen szép ágyikót is készítettél Pocinak! ..és látom hogy jól érzi magát! Gratulálok hozzá nagyon ügyes vagy!
Ilona!
egyszerűen lekentem vizzel,mivel a mézes édes,ragadt rá simán!
Ancsa!
Nagyon szuperek lettek a cicusok!
... Jó sok munkád lehetett ezekkel! ... Feltétlenül menjél el pénteken a vásárra! ... Büszkén nézheted majd, hogy mennyire tetszeni fog ott is mindenkinek! Én is vennék, ha ott lennék, az biztos! 
Ancsa,
nagy sikered lesz a cicusokkal, el fogják kapkodni!
Nagyon szépek lettek!
Halihó,itt köszönök be,a legújabb fotóval!
Alakulunk,alakulunk....még mindig csapzott a kis bundám,és a lábikóm is fáj,,mert az egyik ujjacskám leszakadt az egérfogóban,de már azt is kezelik...nagyon nyugodt vagyok,holnap megyek haza az új otthonomba,elég ha ők idegesek miattam.Azt hallottam lesz egy nagy bratyóm,akivel majd játszhatok,ha megszeret,de biztos megszeret,mert én olyan kis szeretnivaló vagyok!Azt mondták lesz Családom,ami nem tudom micsoda,de biztos jó dolog lesz,itt már egyre többen vagyunk,és kell a hely az újaknak...majd jelentkezem sűrűn,és mesélek,hogy milyen az ,hogy Család!Még nagyon kis buta vagyok és sok mindent nem tudok,de már az almot használom rendesen......még nevem sincs,azt is kapni fogok,az is biztos jó dolog...és már vár egy csomó finom kajcsi,mert enni nagyon szeretek.És sok játék és meleg és puhaság...Család!
Szia kicsi cica!
Látom, hogy még egy picit ijedten pihensz... Na majd az új helyeden biztos rendbe tesz a gazdád, ebben biztos vagyok! A kis lábadat is meggyógyítják majd, csak legyél jó kis cicus! ... Biztos érdekes élmény lesz a Családba való beilleszkedés! De drukkolok érted én is! Meglátod, hogy jól érzed majd magadat! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?