Válasz: Mi újság Ancsánál?
Mai ebédem:petrezselymes krumpli és sült hús,meg grapefruitlé.
a tepertő pedig isteni finom lett,ezt fogok vacsizni!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Mai ebédem:petrezselymes krumpli és sült hús,meg grapefruitlé.
a tepertő pedig isteni finom lett,ezt fogok vacsizni!
Ancsa!
Nagyon finomnak látszik az ebéded! Egészségedre! ... A tepertő is igazán guszta lett, de este azért csak óvatosan, és lassan egyél belőle!
De mi az a fehér a 2 alma között?
földi mogyoró,sós héjában van.
Földimogyorót héjában én is szoktam venni, de azt nem sózzák itt... legalábbis én még nem láttam... Csak akkor kapható natur és sósan is, ha ki van bontva... De héjában?
... Vagy talán Te sóztad be, hogy ilyen fehér legyen?
Nem,ezt igy vettem,sózott, pörkölt, mig bontogatod jó sós lesz az ujjad és ahogy eszed,sós lesz a mogyi is.
Én is mindig sózott és pörkölt mogyorót veszek, de nem héjában... Lehet, hogy csak én nem láttam eddig így? ... De nekem akkor is pazarlásnak tűnik a héjára szórni a sót...
Aztán a sót lenyalod az ujjaidról is? ... Vagy lemosod ami rajta marad?
Nem ragad arra annyi,egyszer vegyél ilyet ha kapsz,meglátod,élvezetes tördelni és úgy enni,nem kapkodni befele marékszám,mint a másikat.
Ancsa!
Na látod ebben igazad lehet, hogy legalább lassabban eszünk... és nekem is lassan kell enni... ha látok ilyent, veszek majd biztos... Ezt kimérve, vagy zacskóban árulják?
zacskózva volt!
Vörös áfonya és mogyoró került a csokiba...És a kedvencem pedig a langyos csokit lenyalogatni a fakanálról,nekem igy izlik a legjobban a csoki,langyosan.
Ancsa!
A végeredmény nagyon finom lehet! Imádom a vörös áfonyát... Majdnem minden nap eszek egy keveset aszaltan.
Összeállt már a csoki? Mikor lehet vágni belőle? Vagy törni szoktál?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?