Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon finom lehet ez a torta! Ötletes a töltése, ez a két íz kivállóan passzol egymáshoz!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon finom lehet ez a torta! Ötletes a töltése, ez a két íz kivállóan passzol egymáshoz!
Köszönöm szépen Lányok,remélem izleni fog.
Ancsa!
Na és mi van a tortával? Elvitted? Örültek neki? Vagy csak ma kapja meg, akinek készítetted? Nem referáltál róla...
Ja persze elvittem tegnap,hát nagyon örült neki ,délutánra vendégeket várt és majd akkor vágja fel,megigérte hogy lefotózza felvágva és elküldi nekem a képet.
Ancsa!
De jó! Tudtam, hogy ennek a tortának csak örülni lehet! ... Akkor várom ám majd róla a képet, ha megkapod! Oké!
Grizgaluska levest főztem csirkeaprólékra
rozmaringos aranykrumpli,rántott sajt
rizses hús!
Ancsa!
Látom, hogy nagyon finom ételeket találtál ki, és el is készítetted. Guszta mindegyik! Váljék egészségetekre!
az ajándékba készült muffinok,áfonyás.
Ancsa!
Köszi a fotókat a muffinokról! Igazán ünnepélyesek! ... Szerintem ezekkel megint sikered lesz! Finomak is lehetnek az áfonyával!
Joghurttal lett keverve és áfonya van benne,nem száraz,nem túl édes ebben a melegben,a fondant alatt csokikrém van.
Nagyon jól hangzik mindez! ... Na és mikor is lesz a találkozó? ... Nem emlékszem rá, hogy írtad volna? ... Vagy tévedek?
Hányan lesztek?... Ezt tudod?
Ancsa.
Ezekkel a szépségekkel csak sikered lehet.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?