Válasz: Mi újság Ancsánál?
Jaj nekem csorog a nyálam a sok finomság láttán.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Jaj nekem csorog a nyálam a sok finomság láttán.
Sütöttem két nagyobb vinettét és ki is kavartam,most hűl a hűtőben,én megebédeltem,zöldséges kuszkuszt ,grillezett pulykamellel...
Guszta lett mindegyik! Váljék egészségedre! 
Na én meg megyek meggyet magozni...
Tegnap nem hoztam a spenótomat bundáskenyérrel,igy ma pótolom..
Ma pedig pecsenye volt pürével és kovászos ubival.
kenyérkém is kisült:
Ancsa!
Nagyon szeretem én is a spenótot, van még a fagyasztóládában is maradék, de frissen is szedhetnék már a kertben... valahogy megfeledkezem róla...
Igazán guszta lett a pecsenye is! A kenyered pedig most is tökéletes! 
Csodás kenyeret sütöttél.
Mert nem bir magával...
Challah zsidó kalács,nem kóser mert tejjel készült,nem vizzel,de a tölteléke halva és kétféle mazsola.
Ancsa!!
Te tényleg nem bírsz magaddal!
Nagyon szépen megkelt a tésztája, gyönyörűre sült, finom lehet ez így tejjel készítve! ![]()
A tetejét barna cukorral szórtad meg?
Igen,szeretem ahogy ráég a cukor,olyan finom karamellás izt ad neki.Hideg tejjel mindjárt megkóstolom..
A barna cukor valóban nagyon finom tud lenni... én is megszórtam már pár süti tetejét vele... de csak óvatosan, ha akarok is enni belőle. ![]()
Jó étvágyat hozzá! 
Nem valami fotogén de ez a sárgabarack hab,egy kiló gyümölcspéphez 5 tojás fehérjét adtam..cukrot izlés szerint és felvertem habosra,majd gőz fölé tettem és kb 15 percig vertem ott is.miután kihűl lehet fagyasztani is fagyinak,de mi most habnak esszük meg.
a miccset is megsütöttem,nem is szokták ennyire megsütni,de Atti igy szereti,mindig mondja jól süssem meg,nehogy nyers maradjon! ![]()
Ancsa!
Micsoda finomságot készítettél a sárgabarackkal!
A miccs is nagyon guszta lett! Egyetértek Attival, csak úgy lehet finom, ha jól megsült! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?