2,641

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Jaj nekem csorog a nyálam a sok finomság láttán.

2,642

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Sütöttem két nagyobb vinettét és ki is kavartam,most hűl a hűtőben,én megebédeltem,zöldséges kuszkuszt ,grillezett pulykamellel...
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000995.JPG
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000994.JPG

2,643

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Guszta lett mindegyik! Váljék egészségedre!   https://margit2.hu/ujforumba/law.gif

Na én meg megyek meggyet magozni...

2,644

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Tegnap nem hoztam a spenótomat bundáskenyérrel,igy ma pótolom..
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000996.JPG


Ma pedig pecsenye volt pürével és kovászos ubival.
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000997.JPG

kenyérkém is kisült:
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000998.JPG
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000999.JPG

2,645

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!

Nagyon szeretem én is a spenótot, van még a fagyasztóládában is maradék, de frissen is szedhetnék már a kertben... valahogy megfeledkezem róla...
Igazán guszta lett a pecsenye is!  A kenyered pedig most is tökéletes!  https://margit2.hu/ujforumba/taps.gif

2,646

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Csodás kenyeret sütöttél.

2,647

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Mert nem bir magával...
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00001000.JPG
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00001001.JPG
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00001002.JPG
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00001003.JPG

Challah zsidó kalács,nem kóser mert tejjel készült,nem vizzel,de a tölteléke halva és kétféle mazsola.

2,648

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!!

Te tényleg nem bírsz magaddal!  big_smile
Nagyon szépen megkelt a tésztája, gyönyörűre sült, finom lehet ez így tejjel készítve! tongue
A tetejét barna cukorral szórtad meg?

2,649

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Igen,szeretem ahogy ráég a cukor,olyan finom karamellás izt ad neki.Hideg tejjel mindjárt megkóstolom..

2,650

Válasz: Mi újság Ancsánál?

A barna cukor valóban nagyon finom tud lenni... én is megszórtam már pár süti tetejét vele... de csak óvatosan, ha akarok is enni belőle.  tongue

Jó étvágyat hozzá!  https://margit2.hu/ujforumba/crazya.gif

2,651

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Nem valami fotogén de ez a sárgabarack hab,egy kiló gyümölcspéphez 5 tojás fehérjét adtam..cukrot izlés szerint és felvertem habosra,majd gőz fölé tettem és kb 15 percig vertem ott is.miután kihűl lehet fagyasztani is fagyinak,de mi most habnak esszük meg.
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00001004.JPG
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00001005.JPG

a miccset is megsütöttem,nem is szokták ennyire megsütni,de Atti igy szereti,mindig mondja jól süssem meg,nehogy nyers maradjon! big_smile
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00001006.JPG

2,652

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!

Micsoda finomságot készítettél a sárgabarackkal!    https://margit2.hu/ujforumba/crazya.gif
A miccs is nagyon guszta  lett! Egyetértek Attival, csak úgy lehet finom, ha jól megsült!   tongue