Válasz: Mi újság Ancsánál?
Házikenyér és egy szelet bolti....
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Házikenyér és egy szelet bolti....
Ancsa!
Ez a csoki-vágy torta sütid szuper lett!
... Majd felrakom a receptjét így, ha akarod. De mit akarsz ezen változtatni?
A kenyér sütésében már igazi profi vagy! Valóban látszik a különbség a házi és a bolti kenyér között!
A virágaid csodaszépek! A cicusaid pedig tüneményesek! ![]()
Margitka!
Ezt ird be légy szives,mert igy az eredeti,majd még szeretnék diót is belesütni meg ilyesmi,de a már csak variáció lesz!
Rendben Ancsa!
Már fel is tettem, majd nézzed meg azért, hogy így jó-e! ![]()
A mai kenyerem is kisült...
Ancsa!
Csodaszép lett a mai kenyered is!
... Nem is csodálom, hogy ilyen gyakran kell sütnöd, mert ez csak úgy etetheti magát! 
Mai ebédre ezt találtam ki,gombapaprikás,nokedlivel.Már nagyon kiváncsi voltam,egy ismerősöm,élesztővel,vagyis kovásszal késziti a nokedlit,én most kipróbáltam,a fél kiló lisztbe nyomtam egy mélyedést belemorzsoltam egy kis élesztőt,langyos vizet,hagytam felfutni,majd tettem két tojást hozz,kis sót,meg annyi vizet ahogy nokedlit kavarok...és beleszaggattam a lobogó vizbe,könnyű,levegős,puffos kis nokedliket kaptam és olyan sok lett,máskor nem szokott ennyi lenni az adagból,megnőtt a térfogata! ![]()
Ancsa!
Ó!!! Ez nagyon tetszik! Igazán jó ötlet! Guszta lett nagyon! ... Hú de régen ettem gombapaprikást!... De imádom én is! 
Ancsa!
Nagyon guszta a kenyérkéd! Én ezt csak így magában megenném. Finomat főztél! Most montam a férjemnek hogy egy kis tejfölös gombapörköltet megennék. Pedig össze sem beszéltünk,
Sütöttem pár darab karibi csigafánkot,narancslekvárral,nem sokat vagy 9 darabot,közben jött egy hatalmas vihar,szerencsére nem nálunk engedte ki a mérgét,de már jelezték ismerőseim a környékről hogy jeget hozott...
Ki kellett menjek a macskákért a balkonra,mert nem akartak bejönni,gyorsan lekaptam a felhőket ahogy jöttek...
Ancsa!
Nagyon guszták lettek most is a fánkjaid!... Azért egy kicsit ennék most belőle! Gyönyörű nagyon a belseje! ![]()
Hú de félelmetesek ezek a felhők!... Csak ide ne érjen, főleg, ha jeget is hordoz! 
Nem arra ment,befele,nem a határ fele...húzza az erdő,meg a tavak,jó horgászhelyek vannak a város körül,arra vonul...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?