Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
De gyönyörűségesek ezek a kaktuszok!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Csak pár fotót tudtam késziteni,ez a húsétel még sütés előtt,csirkemell filé,só,bors és fokhagymás chiliszós,meg tormakrém az izesitése és egy háromszinű kaliforniai paprikából,hagymából és egy kevés paradicsomból álló ágyon sült,majd meg lett szórva reszelt sajttal a végén.
A levesem meg épp csak elkezdett itt fődögélni...
Nagyon sötét ,esős idő volt ma a fotók nem sikerültek,remélem holnap jobb lesz!
Finomakat készítesz! Már így is látni a csirkemelleken.... A levesbe is beraktad mi kell ahhoz, hogy jó legyen! 
Azért nem is rosszak a fotók szerintem! ... persze a fényviszonyok sokat számítanak... ![]()
És ráadásul mobillal fotóztam nagyon nem lett jó!De annyira siettem hogy készen legyek nem volt időm rendesen fotózni,ahogy szoktam!
Ha mobillal fotóztál, akkor viszont jól sikerültek, hiszen azzal sokkal nehezebb jól fotózni! ... Én nem is szeretek a mobilommal képeket csinálni.... ![]()
Én sem,de most az volt kéznél és gyorsabb volt,mint a fényképezővel,mert egyenesen küldhettem a netre!

hozzánk megérkezett a tél...szakad a hó és kavarja a szél!Poci kidugta egy cseppet az orrát,de iszkolt befele és csak az ablakból szemléli a kinti tájat!
Ancsa!
Elég jól beindult a havazás, ha már így megmaradt a fán a hó... Jól sikerült ez a kép! Ezt is mobillal csináltad? 
Pocit most nagyon lefoglalja a havazás... milyen figyelmesen ül ott a párkányon! ![]()
Nem,most a fényképezővel és vakuval,mert nagyon korán volt még!
Áfonyás sajttorta,nem túl flancos,de finom! ![]()

Hú de jól néz ki!
... Szívesen megkóstolnám!... Imádom az áfonyát!...
Nekem csak aszalt áfonya van itthon most is! 

Kész a csokikrémes babapiskóta roládom is!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?