Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ma már ilyen szépen lehet szeletelni a tortát!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

Ma már ilyen szépen lehet szeletelni a tortát!
... Ez így valóban sokkal mutatósabb!
.... Tulajdonképpen a másik fajta tortáknál és sütiknél is szebb a másnapos, vagy harmadnapos vágás!
Megint a sok finomság,csak ámulok.
Margitka!
Szerinted ki lehet cserélni a honlapon erre a szeletre,az utolsó képet?Ott annyira nem szép,pedig ha kellően hagyjuk kihűlni ilyen szépen lehet szeletelni!
Ancsa!
Épp írtam a társalgásban, hogy láttam a csodás kenyeredet, a finom levest és a csülköt is... mindegyikből szívesen ennék! 
Csak amikor erre az oldalra jutottam, elbűvölt ez a szelet torta! Nagyon szép így felvágva! ... már le is cseréltem a képet az oldaladon! 
Köszönöm szépen Margitka,tényleg sokkal szebb igy ha már összeállt,csak olyan kiváncsi voltam akkor frissen megvágtam!
Mai reggelim:padlizsán saláta,apunak is viszek de neki csak natúron kell majonéz nélkül,igy vettem ki neki,a többit majonézzel kikavartam.
Ez nagyon finom lehet! Apukád is értékelni fogja azt, hogy figyelembe vetted hogyan szereti.
Akkor most már mindjárt én is készülődök a reggelihez... megyek tálalni...megéheztem a látványtól! ![]()
Kaptam csodaszép zsirnak valót,neki is álltam olvasztani ahogy hazaértem,lett szépen zsir is tepertő is!

Ó de nagyon guszta lett ez a tepertő! 
Na és pontosan mennyi zsírszalonnát vettél mindehhez? 
3 kilónyi volt,pontosan 3 kiló 30 deka!
Ancsa!
A tortád nagyon szép és guszta lett, biztosan finom volt mert látni ahogy fel van szelve. A kenyérkéd is nagyon jóül sikerült, ezzel finom is volt a levesed! Most lenne jó még a frissen sült tepertőhöz, jaj de finom is volna vele! Jó sok lett zsírbl is meg tepertőből is. Látni, hogy jó szalonnát kaptál hozzá! Jól betudnék falni belőle most, ezt is imádom!
A padlizsám krémed is guszta!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?