Válasz: Mi újság Ancsánál?
Megvágtam a pitét..
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Megvágtam a pitét..
Ancsa!
Köszi a kóstolót! Nagyon guszta így szeletben is! 
Csinos vagy nagyon Ancsa,köszi a szép fotókat.
Egyre szépül,kerekedik,fehéredik,és nagyon kedves,dorombolós cica!
Ancsa!
Ez tényleg sokkal szebb már! Aranyosan figyel a fotózáskor! ![]()
Tudod, hogy én nem barátkozok semmilyen állattal sem.... De tegnap amikor kinléztem délután a postaládához a kerítés mellett belül nálunk ott sétált a szomszédék fehér cicája... szóltam hozzá, és most végre nem futott el... igaz, hogy nem is közelített, csak szemeztünk egymással! ![]()
Meg kell várni mig az állat közelit,az ő ösztönei biztosak,ha az ember jó ember,akkor odamegy hozzá,csak idő kell!
Akkor hozom a mai egészséges menümet!
Vegyes saláta,pulykamell kockákkal és rántott sajttal.
Fekete retek!ezt bármihez esszük,akár csak üres kenyérrel is!
Idei első pomeló!
Az ismerősöm ilyen almalét forgalmaz,van 5 literes kiszerelésben is,tartósitószer nélkül vákumcsomagolásban,csappal,hónapokig eláll!Ja,és nagyon de nagyon finom!
gyors süti,vajas tésztába töltött csoki és áfonya.

Ancsa!
Nagyon finom, és guszta volt a mai ebéded! Nagyon egészséges! Fontos, a fekete retek is, de én már azt is csak módjával ehetem... De a pomeló jöhet! 
Ahol az almát szoktuk veneni, Elvira majorban is árulnak ilyen tartósítószer nélküli ezüst színű vákumcsomagolásban, csappal 100%-os almalét. Mi még nem vettünk. Egyenlőre almát sem kell venni, amíg tart a friss a kertből! ![]()
Na és még milyen finom sütit is készítettél! 
Ancsa!
Ezt a pitét én is láttam, gondolom hogy finom volt! Jó sok vana belőle. Finom lehet ez a vajas tésztás sütid is. De jó Neked ennyi sok finomságot ehetsz! Nagyon csinos vagy!
Nekünk már nagyon óvatosan lehet csak, mert hízunk és a cukor is emelkedik. Pedig nagyon hiányzik sokat sütöttem, de most egy kicsit muszáj volt leállni. Sok volt a torta is mert szeptemberben több szülinap volt, elég is egyenlőre.
A cicusok nagyon szépek, látni hogy szeretet és a gondozás mennyi sokat számít!
Na ezt a csokis áfonyásat mind én ettem meg az biztos,de mostanában szeretem a salátákat!Ma is azt készitettem most fügével és szőlővel,rizsecettel meglocsolva,pici szezámolajal izesitve,meg egy kis husit,az kell hozzá,grillezett pulykamell....
Ancsa!
Hát ez egy gyönyörű csendélet! Mint egy festmény... ilyent még a vendéglőben sem kaphatunk! 
Hozom a mai vitamin salátámat!
Lollo saláta,paradicsom,paprika,mozzarella,olaszos dresszinggel és rántott sajttal!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?