Válasz: Tudtad-e?
A hím gentoo pingvinek úgy udvarolnak, hogy sokat kutatva kiválasztják a környék legkerekebb kavicsát, és azt viszik a kiszemelt pingvin lánynak. Ha elfogadja a kavicsot, onnantól egy párnak számítanak.
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Tudtad-e?
A hím gentoo pingvinek úgy udvarolnak, hogy sokat kutatva kiválasztják a környék legkerekebb kavicsát, és azt viszik a kiszemelt pingvin lánynak. Ha elfogadja a kavicsot, onnantól egy párnak számítanak.
Igen,mert ilyen kavicsokból épitenek fészket!
Ancsa!
Te ezt is tudtad?
A halak is képesek eszközöket használni valamilyen cél érdekében. Ezt csupán 2009-ben figyelték meg először, azóta egyre több halfajnál....
Ezt nem igazán,bár a polip pl.nagyon intelligens és tanulékony!
Igen?... Na azt meg én nem hallottam..... ez érdekes nekem is!
Na és ez is érdekes... A tengeri csikó monogám, kiválasztott párjával úszik egész életében, egymás farkait összekulcsolva.
A kicsiket a him költi ki erszényben...
Igen, ezt is hallottam már. Nagyon érdekes állatok és tulajdonságok vannak az állatvilágban!
Például,ha egy majom az elvégzett munkáért nem ugyan azt a jutalmat kapja, mint egy másik, felháborodik és kifejezi nemtetszését...
A baby csimpánzok szeretnek játékbabákkal játszani.... ez azért olyan aranyos.
A tehenek több tejet termelnek, ha nyugtató zenét hallgatnak... A teheneknek mindig van egy legjobb barátjuk.
Ancsa!
Én nem nagyon barátkoztam a kutyákkal... de azért ezt észrevettem a saját kutyáinknál... Hú de nagyon tudtak szembenézni!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Tudtad-e?