Válasz: Tudtad-e?
Azt sokan tudjuk, hogy milyen egészséges a lenmag! De azt nem hogy ledarálva a legjobb használni, mert úgy tudja kifejteni a hasznos tulajdonságait.
Itt olvashattok erről is: A lenmag előnye!!!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Tudtad-e?
Azt sokan tudjuk, hogy milyen egészséges a lenmag! De azt nem hogy ledarálva a legjobb használni, mert úgy tudja kifejteni a hasznos tulajdonságait.
Itt olvashattok erről is: A lenmag előnye!!!
Ezt a cikket is érdemes elolvasni. Nem gondolnánk, hogy ennyire jó hatással van a szervezetre!
A száműzött gyümölcsfajta: Az Othello....
Az infrafény jótékony hatásai: Kiváló kiegészítő kezelést nyújthat reumatikus fájdalmak, izomfájdalmak, húzódások, valamint hát- és derékfájás esetén.
Itt olvashattok róla többet: Mire jó az infravörös fény és az infralámpa?
Ezt a linket is érdemes elolvasni ám! : KEDVENC ŐSZI ZÖLDSÉGÜNK: A CÉKLA HASZNOS TULAJDONSÁGAI!
Én is nagyon szeretem a paradicsomot, és a paradicsomlét is!
Olvassátok el: Minden nap megivott egy pohár házi paradicsomlevet. Csodálatos dolog történt a testével!
Érdemes végigolvasni: Nemcsak ízt ad – hét érv a só mellett!
Szia Margitka!
Hát nagyon elgondolkodtató, még a hideg is végig futott rajtam,mikor elolvastam! Annyira hihetetlen, pedig így van!
Egy időben mi fogyasztottuk, aztán valahogy elmaradt... de újra fogok beszerezni... cikóriát.
KEVESEN FOGYASZTJÁK, PEDIG VÉD A RÁKKAL SZEMBEN, ÉS ERŐSÍTI A SZÍVED EZ A GYÓGYNÖVÉNY.
... ...
Egyre több vadárvácska található a kertünkben, szépen elszaporodott... Kedves kis növény. Most találtam egy oldalt, ahol olvastam, hogy gyógynövény is, és teába használható.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Tudtad-e?