Válasz: Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Elkezdtünk egy új sorozatot a férjemmel... Most az én kedvemért, romantikusat választottunk... A címe pedig: Ha szólít a szív.
Nekünk tetszik, igazán szórakoztató sorozat. .
VIDEÓ: Ha szólít a szív
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Elkezdtünk egy új sorozatot a férjemmel... Most az én kedvemért, romantikusat választottunk... A címe pedig: Ha szólít a szív.
Nekünk tetszik, igazán szórakoztató sorozat. .
VIDEÓ: Ha szólít a szív
Tegnap csak a végét láttam ennek a filmnek, de ma reggel épp csak bekapcsolta a férjem a tévét, és kezdődött elölről... Nekem ismerősnek tűnt, de nagyon jó film. Talán már Ti is láttátok, de berakom, hátha mégsem.
A címe: A vadon mélyén - Sárga kutya kalandjai.
VIDEÓ: A vadon mélyén - Sárga kutya kalandjai
Nem nagyon lehet alapul venni a PORT.hu oldalon lévő értékelési számot. Ma például egy nagyon kedves filmet láttunk először délután. Csak 4.8-ra értékelték a 10 pontból... igaz, hogy csak 10-en szavaztak, ők ennyien nem tudnak reális értéket adni...
Volt már olyan film, amit 8 felett, sőt 9 felett is értékeltek, aztán nem is tetszett...
Mindenesetre nekünk a mai film nagyon tetszett. A témája jó volt. A címe pedig: A karácsony kilenc élete.
VIDEÓ: A karácsony kilenc élete
Tegnap délután egy kedves kis filmet megnéztünk a férjemmel. Már ugyan láttuk valamikor, de nagyon tetszett most is.
A film címe: Szeretetre vágyva
Sajnos a neten most nem találom... Igaz, hogy mi is a filmbox-on néztük meg.
Ti már láttátok?
Délután ma egy izgalmas filmet néztünk. Én nem értek egyet a hozzászólásokkal... Ez a film egy megtörtént bűnesetet dolgoz fel... és hiszem, hogy ekkora sokk után így is történhetett...
A film címe: Ann Rule: Egyedül a vadonban.
Nagyon izgalmas volt, délután még csak megnézek ilyen filmet, de este már nem, mert nem aludnék jól utána...
VIDEÓ: Egyedül a vadonban
Ma délután 2 filmet is megnéztünk. Az elsőnek a címe: Rosamunde Pilcher: A remény szele ... Én nagyon szeretem a romantikus filmeket. Ez is tetszett mindkettőnknek!
VIDEÓ: A remény szele
A második film is romantikus volt. A címe pedig: Inga Lindström: Esküvő Hardingshomban ... Ez a film is jó volt. A vége felé rájöttem, hogy már egyszer valamikor láttam...
VIDEÓ: Esküvő Hardingshomban
A héten kedden délután néztük meg ezt az amerikai thrillert. Eléggé izgalmas volt... A port.hu-n nem kapott sok pontot, de szerintem elég jó volt. aki szereti a krimiket, az nézze meg. A címe: Az eltökélt ingatlanos.
VIDEÓ: Az eltökélt ingatlanos.
Ezt a filmet tegnap délután néztük meg. A címe: A Hillesundi vadlovak. Nekem ez is nagyon tetszett!
VIDEÓ: Inga Lindström: A Hillesundi vadlovak.
Szintén a Story4-en néztük meg ezt a filmet is valamelyik délután: A címe pedig: Rosamunde Pilcher - Rózsa a viharban
VIDEÓ: Rózsa a viharban
Ezt a filmet is csak ajánlani tudom annak, aki még nem látta. Nagyon tetszett. Bár már egyszer régebben láttam ezt a filmet, de szívesen végignéztem most is. A címe pedig: Biztos kikötő.
VIDEÓ: Danielle Steel: Biztos kikötő
Tetszett mindkettőnknek ez a film is. A címe pedig: Az emlékezés nyara.
VIDEÓ: Inga Lindstrom Az emlékezés nyara
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom