374 2023-02-09 19:32:34 Utoljára Ancsa szerkesztette (2023-02-09 19:33:37)
Válasz: Ötlet... ezt a filmet ajánlom
https://www.bing.com/videos/search?q=ka … ;FORM=VIRE
A Magic Mike alkotóinak legújabb filmjében Briggsre, a folyton harc után ácsingózó, hedonista élvezetekben tobzódó exkatonára élete talán legfontosabb küldetése vár. Útra kell kelnie Luluval, a belga juhászkutyával, hogy még időben odaérjenek az állat bevetésen elhalálozott gazdájának a temetésére – aki egyben Briggs legjobb barátja is volt.
Ahogy már a társalgásban is írtam este a férjemmel ismét elkezdtünk egy sorozatot, megnéztünk 2 részt is este. Jó volt, tetszik, majd esténként, vagy esetleg délutánonként a pihenő alatt lehet nézni belőle 1-1 részt.
A sorozat címe: Everwood.
A főszereplő: Treat Williams, és a lányát Emily VanCamp alakítja, akit már megkedveltünk a "Bosszú" című sorozatból, aminek már a végére értünk. Ebben a sorozatban szerepelt először, és ezek után kapott több szerepet. Nagyon helyes kis színésznő.
VIDEÓ: Everwood
Ma délután mi egy jó kis romantikus filmet néztünk meg, aminek a címe: Minden út Rómába vezet. Már hallottam sokszor a film címét, de most láttam először. Jó kis szórakoztató romantikus vígjáték.
Ti már láttátok?
Videó: MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET - 2010
Tegnap este ezt a filmet néztük meg a Duna tévén: Feltámad a vadnyugat ... Nekünk nagyon érdekesnek tűnt, elgondolkodtató... ami a jövőt illeti... Aki még eddig nem látta, ajánlom, hogy szakítson rá időt!
Videó: Feltámad a vadnyugat
Ma is sorozatoztunk délután. Ez most nem romantikus, de nagyon izgalmas, jó film. Még engem is nagyon leköt.
A címe pedig: A túlélés ára.
VIDEÓ innen: A túlélés ára
... és innen: A túlélés ára (American Odyssey) 1. évad (2015) online
Mi a férjemmel tegnap délután elkezdtünk nézni egy új sorozatot. Este megnéztük a 4. részt is. A címe pedig: Pokoli vadnyugat.
Olvastuk a sorozatról a véleményeket, egyre jobb lesz, és végül nagyon jó! ... Ezzel már most egyetértek, nagyon tetszik. Már az 5. részt is megnéztük ma délután.
Videó: Pokoli vadnyugat.
Ezt a filmet néztük meg a fiammal este, nekem nagyon tetszett, a címe pedig: : Emilie Richards: A múlt nyomai
VIDEÓ: Emilie Richards: A múlt nyomai (2012)