Válasz: Találtam egy érdekes oldalt
Ilona!
Az jó, ha így szót fogadnak a gyerekek, akkor nyugodtak is lehettek!
Ma meg ezt kaptam... Érdemes ezt is elolvasni... Sokakat érinthet: A pajzsmirigy alulműködés...
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Találtam egy érdekes oldalt
Ilona!
Az jó, ha így szót fogadnak a gyerekek, akkor nyugodtak is lehettek!
Ma meg ezt kaptam... Érdemes ezt is elolvasni... Sokakat érinthet: A pajzsmirigy alulműködés...
Az idén is rengeteg a kapor szerencsére a kertünkben. Mindet nem is hagyjuk meg, mert bőségesen van:
!!!!!!!!! Kapor, az elfeledett csodaszer
SZÁMÍTÓGÉPES TESTTARTÁS .... > Ezt meg kell nézni> Mert mindenki, aki használja számítógépet, annak ezt tudnia kell!
Most értem rá megnézni a levelezésemet... ezt tegnap kaptam. Ma egymás után többször is végignéztem... végig hallgattam... könnyek nélkül nem lehet...
Ha van egy zseniális csonkatársunk e Földön, ez a kislány mindenkin túl tesz..... Lorelai Mosneguțu
A spenótfának az igazi neve: kerti laboda. Itt egy kis ismertető róla: Kerti laboda - az ízletes gyógynövény
Nahát,nem tudtam hogy létezik fa...
Ide is berakom az ismertetőt, itt hamarabb megtaláljuk, mint a társalgásban:
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek” is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. Én már hallottam a nevét, de eddig nem figyeltem oda rá, pedig nagyon értékes: Itt olvashattok a tulajdonságairól!
Na és a tegnapi bulgursalátánkról is berakom a képet:
Az a gondom, hogy ezt nem tudom megfejteni, de Te sem... vagy tévedek?
Akkor kattintsatok a linkre: http://safeshare.tv/w/jRIKTvVPIw
Ne ez is érdekes szerintem... Nézzétek csak meg!
Kattintsatok a linkre: Micsoda átváltozások...
Ezt a linket találtam az uborka fogyasztásáról... Mindenképpen egészséges a fogyasztása... lehet, hogy érdemes ezt kipróbálni?
Van a kertben, egy próbát megérhet: A friss uborka hatásairól
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Találtam egy érdekes oldalt