253

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

https://i.postimg.cc/528gV1Vm/a-kave.jpgEz már sok(k) !!!!  ...  "Még a kávé íze is megváltozhat a szállítmányozási gondok miatt"   https://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif

254

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Érdekes...

Hóbagolynak nézték, fehér egerészölyv volt...

255

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

FIGYELEM!

Ezt is érdemes elolvasni... és talán végiggondolni is! : Jó, ha „steril” zöldséget és gyümölcsöt vásárolunk?  https://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif

256

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ezt a videót e-mailben kapta, csak 10,37 perces, de érdemes végis nézni és meghallgatni.

Íme:  A világ leggazdagabb országa! https://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif

257

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ezt a 2 videót szintén e-mailben kaptam, ... ezeket látni, és főleg meghallgatni feltétlenül kell!!!!!!

Két szenzációs és megismételhetetlen felvétel:

Eduardo Di Capua  'O SOLE MIO c. szerzeményét,  a  leg-ismertebb nápolyi dalt előadja a 3 világhírű tenor:   José Carreras, Plácido Domingo, Luciano Pavarotti (1/), majd ugyanezt a hármuk fia énekli el (2/):


1/ A 3 Tenor -  O Sole Mio - 19942./ A 3 fiú  - O Sole Mio - 2011

258

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ezt látnotok kell! http://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif

Nem hosszú, íme:   Tánc - fantasztikus!

259

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

http://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif ...  Láttátok már ezt a videót???  :   Elvis...

260

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

DIÓHÉJ:  Bevallom, hogy erről most olvasok én is csak először:

Ezért nem szabad kidobni a dió héját: Minden darab aranyat ér! https://margit2.hu/forumba-kepek/dio.jpg

261

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Kaptam egy gyönyörű videót. Megosztom Veletek. Nem hosszú, érdemes végignézni!

Íme:  Drónnal a fjord felett!    https://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif

262

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

CSAK ÓVATOSAN A VITAMINOKKAL!!


..... Halálos veszélyt rejt a kedvenc multivitaminja, a rákos sejteket táplálja bennünk     https://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif

263

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Ennek az oldalnak a linkjét ma kaptam. Megmutatom...

... hátha van benne velemi: Felfalják a veteményesed a meztelencsigák? Ha ezt szóród köré, érintetlenül maradnak a zöldségeid

Kávézacc van minden nap... majd gyűjtögetjük... smile

264

Válasz: Találtam egy érdekes oldalt

Egy  neurológus orvos azt mondta, hogy ez a levél, ha eljut legalább  100  címre, szinte biztos, hogy legalább egy életet megment. Én is  beálltam a sorba, hogy eljusson 100 emberhez.

      Vörösbor  fogyasztása kifejezetten mérsékli az érelmeszesedés  kialakulását, naponta  egy pohárnyi, 1,5-2 dl bor kb. 15%-kal csökkenti a  szívinfarktus rizikóját.

A borban lévő anyagok  csökkentik az inzulinrezisztenciát, kedvező  hatással  vannak az anyagcserére, csökkentik a pulzust és a szívet  jó  energetikai állapotba hozzák. Ugyanakkor ennek a  mennyiségnek nincs  kimutatható máj- és idegkárosító  hatása és nem okoz függőséget sem.☺
A pálinka  alkoholtartalma 40-50% körüli, hazánkban a reggeli fél  kupica,  illetve az étkezések előtti, aperitifként való  fogyasztása terjedt el, mely nem túl kedvező élettani  szempontból. Az üres gyomorra ivott pálinka,  bár  étvágygerjesztő hatású, károsan hat a  gyomorra.
A tömény italok fogyasztásának ideális  ideje étkezés után van. Ekkor  felszívódásuk, hatásuk  mértéke csökken ugyan, de a szervezet  ilyenkor emésztést serkentő szerként hasznosítja.  Fertőtlenítő hatása miatt a pálinka  megfázás esetén is  jól jöhet.

Népi gyógymódok köhögés és rekedtség  ellen az ágyas pálinkák különféle  formáit és a mézes  pálinkát javasolják.
A pálinka önmagában jó a magas  vérnyomás ellen. A fokhagymás pálinka  valóságos  varázsszer.☺
Az alkoholok ételek melletti  alkalmazása során azt találták, hogy mind a  vörösboros,  mind a sörös pácolás hat órán keresztül a káros  vegyületek  megjelenését 90 százalékban megakadályozta.  A harmadik rákkeltő anyag  kifejlődését a sör már négy  óra alatt olyan mértékben csökkentette, mint a  vörösbor  hat órai pácolás végére! A kutatók úgy gondolják, hogy a  sörben és  a borban lévő természetes cukrok gátolják a  húsban lévő, vízben oldódó  molekulák kiáramlását a  felszínre, ezért azok a hő hatására nem alakulnak  át  rákkeltő anyagokká. Arról nem is beszélve, hogy a  pácolás eredményeként a  hús is ízletesebb lesz.  Kertészetben a növények ápolásához is jól jöhet egy  kis  sör. Csodákat művel, hatására a fű is gyorsabban nő. A  sört a  fodrászatban is előszeretettel használják a haj  formázására és ápolására. B6  és B2 vitamintartalmának  köszönhetően erősebbé és fényesebbé teszi a hajat.
A  különféle hajhabok és zselék helyett is használhatják,  mivel a világos sör  kitűnő hajformáló. Hajmosás után a  fejbőrt és a hajszálakat is jól be kell  dörzsölni, majd  15 perc után bő vízzel leöblíteni.
Ui.: Arról nem  szól a fáma, hogyha mindhárom alkoholformát  alkalmazzuk  akkor a hatások erősítik vagy rontják  egymást. Ezt mindenkinek saját magának  kell kipróbálni  !
A túlvilágról ez láthatatlan, hát olvasd el még  itt !
Volt egy nagyon érdekes  beszélgetés február 22-én , Dr. Csáky István professzorral  (Állatorvostudományi Egyetem) beszélgetett Pataki  Enikő  a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve  már Angliában felfigyeltek  arra, hogy nemcsak a felnőtt  sportolók,  de 13-14 éves gyerekek közül is  évente  3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben .

Mivel  a  szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak,  elkezdték vizsgálni, mi  lehet közös az áldozatokban.

Egyetlen ilyen volt: az étrendjükben a szója!
Arányos  mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női nemi  hormont  (vagy azzal azonos hatású alkaloidot)  tartalmaz, mint 1 db antibébi tabletta
Ez férfiakra  nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!