Válasz: Találtam egy érdekes oldalt
FIGYELEM!
Ezt is érdemes elolvasni... és talán végiggondolni is! : Jó, ha „steril” zöldséget és gyümölcsöt vásárolunk?
Ezt a videót e-mailben kapta, csak 10,37 perces, de érdemes végis nézni és meghallgatni.
Ezt a 2 videót szintén e-mailben kaptam, ... ezeket látni, és főleg meghallgatni feltétlenül kell!!!!!!
Két szenzációs és megismételhetetlen felvétel:
Eduardo Di Capua 'O SOLE MIO c. szerzeményét, a leg-ismertebb nápolyi dalt előadja a 3 világhírű tenor: José Carreras, Plácido Domingo, Luciano Pavarotti (1/), majd ugyanezt a hármuk fia énekli el (2/):
1/ A 3 Tenor - O Sole Mio - 1994
Ezt látnotok kell!
Nem hosszú, íme: Tánc - fantasztikus!
... Láttátok már ezt a videót??? : Elvis...
DIÓHÉJ: Bevallom, hogy erről most olvasok én is csak először:
Ezért nem szabad kidobni a dió héját: Minden darab aranyat ér!
Kaptam egy gyönyörű videót. Megosztom Veletek. Nem hosszú, érdemes végignézni!
CSAK ÓVATOSAN A VITAMINOKKAL!!
..... Halálos veszélyt rejt a kedvenc multivitaminja, a rákos sejteket táplálja bennünk
Ennek az oldalnak a linkjét ma kaptam. Megmutatom...
... hátha van benne velemi: Felfalják a veteményesed a meztelencsigák? Ha ezt szóród köré, érintetlenül maradnak a zöldségeid
Kávézacc van minden nap... majd gyűjtögetjük...
Egy neurológus orvos azt mondta, hogy ez a levél, ha eljut legalább 100 címre, szinte biztos, hogy legalább egy életet megment. Én is beálltam a sorba, hogy eljusson 100 emberhez.
Vörösbor fogyasztása kifejezetten mérsékli az érelmeszesedés kialakulását, naponta egy pohárnyi, 1,5-2 dl bor kb. 15%-kal csökkenti a szívinfarktus rizikóját.
A borban lévő anyagok csökkentik az inzulinrezisztenciát, kedvező hatással vannak az anyagcserére, csökkentik a pulzust és a szívet jó energetikai állapotba hozzák. Ugyanakkor ennek a mennyiségnek nincs kimutatható máj- és idegkárosító hatása és nem okoz függőséget sem.☺
A pálinka alkoholtartalma 40-50% körüli, hazánkban a reggeli fél kupica, illetve az étkezések előtti, aperitifként való fogyasztása terjedt el, mely nem túl kedvező élettani szempontból. Az üres gyomorra ivott pálinka, bár étvágygerjesztő hatású, károsan hat a gyomorra.
A tömény italok fogyasztásának ideális ideje étkezés után van. Ekkor felszívódásuk, hatásuk mértéke csökken ugyan, de a szervezet ilyenkor emésztést serkentő szerként hasznosítja. Fertőtlenítő hatása miatt a pálinka megfázás esetén is jól jöhet.
Népi gyógymódok köhögés és rekedtség ellen az ágyas pálinkák különféle formáit és a mézes pálinkát javasolják.
A pálinka önmagában jó a magas vérnyomás ellen. A fokhagymás pálinka valóságos varázsszer.☺
Az alkoholok ételek melletti alkalmazása során azt találták, hogy mind a vörösboros, mind a sörös pácolás hat órán keresztül a káros vegyületek megjelenését 90 százalékban megakadályozta. A harmadik rákkeltő anyag kifejlődését a sör már négy óra alatt olyan mértékben csökkentette, mint a vörösbor hat órai pácolás végére! A kutatók úgy gondolják, hogy a sörben és a borban lévő természetes cukrok gátolják a húsban lévő, vízben oldódó molekulák kiáramlását a felszínre, ezért azok a hő hatására nem alakulnak át rákkeltő anyagokká. Arról nem is beszélve, hogy a pácolás eredményeként a hús is ízletesebb lesz. Kertészetben a növények ápolásához is jól jöhet egy kis sör. Csodákat művel, hatására a fű is gyorsabban nő. A sört a fodrászatban is előszeretettel használják a haj formázására és ápolására. B6 és B2 vitamintartalmának köszönhetően erősebbé és fényesebbé teszi a hajat.
A különféle hajhabok és zselék helyett is használhatják, mivel a világos sör kitűnő hajformáló. Hajmosás után a fejbőrt és a hajszálakat is jól be kell dörzsölni, majd 15 perc után bő vízzel leöblíteni.
Ui.: Arról nem szól a fáma, hogyha mindhárom alkoholformát alkalmazzuk akkor a hatások erősítik vagy rontják egymást. Ezt mindenkinek saját magának kell kipróbálni !
A túlvilágról ez láthatatlan, hát olvasd el még itt !
Volt egy nagyon érdekes beszélgetés február 22-én , Dr. Csáky István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem) beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is évente 3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben .
Mivel a szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban.
Egyetlen ilyen volt: az étrendjükben a szója!
Arányos mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot) tartalmaz, mint 1 db antibébi tabletta
Ez férfiakra nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!