Válasz: Találtam egy érdekes oldalt
Csodás,nem csak a méhek poroznak ...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Találtam egy érdekes oldalt
Csodás,nem csak a méhek poroznak ...
Ancsa!
Ugye milyen gyönyörű ez a kis rövid videó! Én is megnéztem már többször! De mekkora munka lehetett ezt megcsinálni! ... Bevallom, hogy nem tudtam a porzásokról a méheken kívül.... mindig lehet tanulni. ![]()
TÜNEMÉNYES!!!!
Kattintsatok a linkre, és hangot bekapcsolni! Madár opera!!! ... aki ezt összehozta, az a vágás nagymestere! ![]()
Eddig csak azt olvastam, és hallottam, hogy nincsen semmi természetes ellensége a meztelen csigáknak... csak a néma kacsa... de az mindent letarolna a kertben... tehát szóba sem jöhetne nálunk!
Viszont itt ez a cikk, ha hihetünk neki: Küzdelem a meztelen csigákkal! 
ILYET MÉG NEM LÁTTÁL , SZUPER JÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!
....
.... Lábtechnika!
Ezt tudjátok? A dinnyeevés 9 +1 pozitív hatása 

Kaptam e-mailben egy videót. Fantasztikus! 
Hangot is bekapcsolni! Megmutatom Nektek is: ... Híd Norvégiában! ... Vevang és Karvag között.
A világ összes múzeumai.; Le a kalappal az előtt, aki összeállította:
Akkor itt a link: Kellemes időtöltést!
E-mail-ben kaptam... De úgy gondolom, hogy egyszer érdemes végigolvasni, ezért berakom ide, ha egy picit hosszú is:

Csak kíváncsiaknak...
Nézzétek meg hány naposok vagytok, tök jó!
Lehet, hogy már jártatok ezeken az oldalakon, mindenesetre szórakoztató lehet...
Ma megint egy érdekes videót kaptam e-mail-ben... Lehet, hogy már láttátok is, mert ez a nyáron történt... Mivel én nem láttam még, és nagyon érdekesnek is találom, megosztom Veletek:
Ez 2019. június 9-én történt Mount Sinabung-ban, Észak-Szumátrában, Indonéziában. Ezt a helyet "Tűzgyűrű"-nek hívják.
Várj néhány másodpercet, amíg a történés elindul ! A hangszórót kapcsold be !
Mikor a videó sötétre vált, 20 másodperc telik el, hogy lásd a végső eredményt ! A természet ereje
Ha lejátszás közben, kb. 2/3-nál , fekete lesz a kép, ne kapcsold ki! Folytatódik!!!!
Íme a videó: Vulkán születik.....fantasztikus....... 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Találtam egy érdekes oldalt