Ma lenne 99 éves Michel Galabru francia színész. Meghalt: 2016. január 4.-én...
Filmek: Gombháború; Konyhai csetepaték; A Saint Tropez-i csendőr; A csendőr New Yorkban; A csendőr nősül; Felmondtam, jöjjön vissza; A csendőr nyugdíjban; Hullajó hullajelölt (Joe: az elfoglalt test); Az életjáradék; A nagy kóceráj; Párizsi alvilág; A bíró és a gyilkos; Csoportkép hölggyel; A csendőr és a földönkívüliek; Őrült nők ketrece; A fösvény; Fotogén vagyok; Őrült nők ketrece 2.; Szabadlábon Velencében; A fegyverek választása; A csendőr és a csendőrlányok; Gyilkos nyár; Papi, a hős; Metró; Őrült nők ketrece 3.: Az esküvő; Az elveszett levél; Vigyázz jobbról; Asterix és Obelix; A Vöröskereszt lovagja; A lány és a farkasok; Ketten könnyebb; Gyilkos méreg; Mumu...
Ma 23 éve, hogy elhunyt Tolnay Klári kétszeres Kossuth-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Első férje Ráthonyi Ákos rendező, második férje Darvas Iván Kossuth-díjas színművész volt.
Filmek: Az új rokon; Meseautó; Az okos mama; Légy jó mindhalálig; Tisztelet a kivételnek; A kölcsönkért kastély; Az én lányom nem olyan; A hölgy egy kissé bogaras; Azurexpress; Döntő pillanat; Gyimesi vadvirág; Hat hét boldogság; Tiszavirág; Toprini nász; A szerelem nem szégyen; Erzsébet királyné; Tóparti látomás; Vissza az úton; Az ördög nem alszik; Egy csók és más semmi; Három csengő; Havasi napsütés; Kádár kontra Kerekes; Néma kolostor; Dzsentrifészek; Férfihűség; Katyi; Keresztúton; Pista tekintetes úr; Ágrólszakadt úrilány; Féltékenység; Menekülő ember; Rákóczi nótája; Szerencsés flótás; Beszterce ostroma; Egy asszony elindul; Déryné; Rokonok; Mese a 12 találatról; Ünnepi vacsora; Micsoda éjszaka!; Akiket a pacsirta elkísér; Fűre lépni szabad; Mindenki ártatlan?; Nem ér a nevem; A vak; Angyalok földje; Közbeteg; Családi ágy; Ezer év; Fáklyaláng; Hogy állunk fiatalember?; Ők tudják, mi a szerelem; Pacsirta; Délután 5-kor; Búcsú a kikötőben; Vidám vasárnap; A koppányi aga testamentuma; Az özvegy és a százados; Családi tűzhely - Janika; Elsietett házasság; Súlyfürdő; Hatholdas rózsakert; Szabad, mint a madár; Hattyú; Római karnevál; Sosem lehet tudni; Drága kisfiam!; Legato; A miniszterelnök; A messziről jött ember; Nem élhetek muzsikaszó nélkül; Róza néni elintézi; Kedves hazug; Kaviár és lencse...