1,417

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!
Itt is kívánok boldog névnapot a párodnak!

Mennyi sok finomságot készítettél! Nagyon guszta a torta igazán az ünnepnek megfelelően díszítetted ki! Szívesen megkóstolnám, látni hogy nagyon finom lesz.

A kutyus szépen fejlődik és ápoltnak tűnik, gondolom jó helyre került.

1,418

Válasz: Mi újság Ancsánál?

http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000059.jpg

Akkor hozom a megigért szeletet a tortából,megdézsmáltuk,nagyon finom!
Köszönöm szépen Ilona,Neked  is!

1,419

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!

Köszi a tortaszeletet, nagyon guszta! tongue   Elhiszem, hogy sikered volt vele! http://margit2.hu/ujforumba/law.gif

1,420

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Most hajnalban láttam,hogy betetted a dobostortát és újabb Sütemények oldalt nyitottál,köszönöm szépen Margitka!

1,421

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!

Nagyon szívesen! ... Most már jöhetnek oda az újabbak. Válogassál anyukád receptjei közül, hogy mi is megismerhessük a régi kedvenceiteket!  tongue

1,422

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Hatalmas ésszép édesburgonyák voltak ma a Kauflandban,ezért már körvonalazódott is ott bennem mit fogok késziteni ebédre!
Egyszerű chilis csirke
A csirkemellet felcsikoztam,sóztam,borsoztam,majd beletettem két felvert tojásba,jól átforgattam és hagytam benne állni kicsit,addig összekevertem lisztet,kukoricalisztet és fokhagymás ,zöldfűszeres panirt1:1 arányban,forró olajba sütötte ki a lisztbe mártott csirkedarabokat.Három szinű kaliforniai paprikát is csíkoztam,az utolsó adag csirkével kisütöttem.A visszamaradt olajba,három gerezd fokhagymát apróra vágva,két evőkanál édes szójaszószt és három kanál sós,gombás szójaszószt kevertem,egy fél kiskanál Sambal Oeleket,ezt meg birom enni annak dacára hogy darát csípős paprika,felengedtem paradicsompürével,majd sűrűre főztem a végén beleforgattam a csirke és paprika darabokat.Kuszkusszal és batátával tálaltam.
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000061.jpg
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000062.jpg
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000063.jpg
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000064.jpg

1,423

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!

Finom ebédet kreáltál Te is mára! Nagyon gusztán tálaltad!  tongue

1,424

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Pácoltam pár szelet sertéscombot,fokhagymás,borsos pácba,aztán sörben kisütöttem.
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000067.jpg
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000068.jpg

Almáspitét sütöttem,ezúttal forralt borhoz való fűszerkeverékkel bolonditottam meg,azt irta rajta süteményekbe is tehető.

http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000069.jpg
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000065.jpg
http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000066.jpg

1,425

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ez a sörrel sütés nagyon megy Neked!  Mindig guszta a végeredmény! tongue

A pitéd is mutatós lett! http://margit2.hu/ujforumba/taps.gif

1,426

Válasz: Mi újság Ancsánál?

http://kepmester.silihost.hu/images/1703/10970/00000070.jpg

Ma megvágtam a pitét,küldtem a szülőknek belőle.Újabban egy kis barna cukorral kevert kókuszreszeléket szoktam szórni az aljára,dara vagy morzsa helyett!

1,427

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ancsa!

Érdekes ez a barna cukros kókuszreszelékes megoldás alulra... eddig én még nem próbáltam... De izgat... Van is itthon barna cukor... na majd, ha sütök, én is tesztelem...  wink
Jól mutat így porcukorral megszórva, de én inkább teszek annyi cukort a tésztába, hogy ne kelljen megszórni a tetejét, mert zavar minket evés közben, hogy potyog... én már régóta mellőzöm a sütik tetejéről...

1,428

Válasz: Mi újság Ancsánál?

Ne sok barnacukrot tegyél,mert az karamellizálódik és folyhat...csak egy két evőkanállal megszórtam a kókuszréteget,úgy finom lett!
Mivel ezeket elküldtem a szülőknek,jobba is mutat meg szeretik is igy a régi öregek!