1

Téma: Ki is vagyok?

http://margit2.hu/ujforumba/udvozlet.gif

Ide csak rövid bemutatkozást írunk saját fotóval aki vállalja magát!... De tehettek avatar képet is, vagy kép nélkül is bemutatkozhattok. smile

2

Válasz: Ki is vagyok?

http://margit2.hu/fotoalbum4/margit.jpg

Azok kedvéért, akik egyből a fórumra jönnek, és nem ismerik az oldalamat, az én bemutatkozásom itt van: Magamról

3 Utoljára Ancsa szerkesztette (2020-01-12 06:51:10)

Válasz: Ki is vagyok?

Aki rám kiváncsi,megtalál a Mi újság Ancsánál ? című rovatban,ahol a honlapomat is megnézhetik,a receptjeimmel.
Röviden magamról.
Erdélyi   vagyok,nagyvárdi születésű és itt is élek,a szakmám bőrvarrónő,bár nem erre szántak a szüleim big_smile ,igy alakult. Szerencsére megtaláltam a számomra megfelelő hobbikat igy az életem teljes.Sokat sütők,főzök és posztolom a recepteket,képeket,imádom az állatokat,sokat fotózok,van egy Kedvesem és két macskám,Poci és Bitta,édesapám már nem él...
1968-ban születtem,skorpió vagyok,Történelem Filológia gimnáziumban érettségiztem.Van többek közt lakatos,bőrvarró,cipőfelsőrész készitő és számitógép kezelői diplomám is,több vasat is tartok a tűzben,mert az élet nehéz.
Őszinte és nyitott vagyok,a rovatomban minden mozzanatáról irni szoktam az életemnek.

4

Válasz: Ki is vagyok?

Nagy Gáborné, Lia,igazából Rozália  az igazi nevem.Régi munkahelyemen adták ezt a becenevet.
1959-ben születtem,1977 óta Budapesten élek.
Az előző bemutatkozásom óta már nyugdíjas lettem,de mellette még folytatom a munkát amit nagyon szeretek,ha néha fárasztó is.A közeli gyermekorvosi rendelőben dolgozom,1983 óta.
2 nagy fiam van,Attila és Szabolcs,3 fiú unokánk van,akik bearanyozzák a napjainkat.
Szeretek kirándulni,horgászni a férjemmel,bár most erre ritkán jut idő.Sütni főzni,új finomságokat kipróbálni.Sok hasznos dolgot,sok jó tanácsot kaptam itt a fórumon,örülök hogy itt lehetek és folytathatjuk a megkezdett beszélgetéseket.

5

Válasz: Ki is vagyok?

Ilona vagyok, nyugdíjas óvoda pedagógus. Két felnőtt fiú édesanyja és gyönyörű három unoka, egy kislány Ibolya, két fiú Levente és Tamás boldog nagymamája. A férjemmel együtt nyugdíjasként élvezzük a nagyszülőség minden percét. Nagyon szeretek sütni-főzni, boldog vagyok mikor az általam elkészült ételt jóízűen fogyasztja el a családom.
Szeretjük a természetet, így szabadidőnkben sokat kirándulunk, hegyet mászunk.
Kedvenc időtöltésem közé tartozik az amatőr rádiózás, motorozás.

6

Válasz: Ki is vagyok?

Klári vagyok!     Orosházán élek, 4 gyerekem van, és 1 unokám. A másik is úton van. Októberben ér ide.  Mindig nagyon szerettem a kertben tevékenykedni, de ebből mostanra foglalkozás lett. A piacon árulom a magunk által megtermelt zöldségeket. Mivel tanyán élünk az alföldön, így gondolom nem meglepő, hogy imádom a hegyeket.

7

Válasz: Ki is vagyok?

http://caesarom.com/tarhely/caesarom/kepek/smileyures.gif  Kedves Fórumozok!
64 éves nyugdíjas főzni szerető nő vagyok.
A vegyiparban dolgoztam 30évet Almásfüzitőn a MOL-nál, mint MEO laboráns. Mikor elkezdte a MOL. a részleget leépíteni, én léptem, mert párom is ott dolgozik, és valószínűsíthető volt, mint ahogy be is igazolódott, hogy a házaspárok közül az egyiket elküldik. Mivel a mi részlegünk is "karcsúsodott" a NOKIA és beszállítói akkor telepedtek Komáromba így jól sikerült kijönni a dologból.
A NOKIA egyik beszállító gyárában sikerült a fröccsöntő részleg, Quality trénerként elhelyezkedni. A német anyacégnél betanultuk a technológiát és a komáromi gyárban a meó ellenőröket oktattuk és teszteltük, meg az új termék technológiát tanítottuk be az operátoroknak. Elég jó munka volt csak kissé bumlis fárasztó, negyed évente egy-két hetet Bochumba voltam. Viszont anyagilag nyugdíj előtt nem volt rossz. 10 évig csináltam és utána nyugdíjas lettem.

Egy határ-menti kis városban Komáromban  párommal ketten élünk egy lakóparki társasházban.
De annyira a határszélén hogy a háztól pár száz méterre lévő Duna túlpartja, már a Szlovák felségterület hivatalosan. A hétköznapokban meg a dél(H) éa az észak(Sk) Komárom kezd keveredni, a magyarok ott vesznek lakást, a szlovákok itt egyéb okból, és így elég nagy lett a város a határnyitás után. Néha nagy a nyüzsi, de ez inkább nyárra jellemző.

2 felnőtt fiam van és három csodás unokám, két fiúka 22, és 9 éves, és egy 18 éves csodás csajocska.
Hobbink a horgászat, és az utazás.  Emellett imádok főzni, és új dolgokkal kísérletezni. Van amikor sikerül, van amikor megállapodunk annyiban hogy nagyon finom, de nem nekünk. Hálás kosztosaim unokáim, akik még büntetlenül, a kilók elleni harc nélkül falhatják a finomságokat.
Ez lennék én teljes terjedelmemmel.   http://kepmester.silihost.hu/images/1864/10297/00000050.JPG Ez a kép egy hónappal ezelőtti.

8

Válasz: Ki is vagyok?

Vidéki nyugdíjas vagyok, férjemmel élünk kettecskén családi házunkban.
Egy lányom és egy fiam, valamint 2 lány unokám van.
Aktív koromban kozmetikusmesterként éltem az életem - igen pörgősen.
Ma sem lazsálok, de szakítok időt kikapcsolódásra is. Több civilszervezetnek, nyugdíjas klubnak vagyok tagja, velük sok programon veszek részt.