Válasz: Kertek és virágok
Ancsa!
Ha kimegyek, olyan illat van, mintha ibolya illatú kölni lenne mindenhol körülöttem... nagyon erős az illata! Egyre jobban terjed nálunk, már nagyon nagyon elszaporodott. De imádom!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Ancsa!
Ha kimegyek, olyan illat van, mintha ibolya illatú kölni lenne mindenhol körülöttem... nagyon erős az illata! Egyre jobban terjed nálunk, már nagyon nagyon elszaporodott. De imádom!
az ibolyából lehet cukrot késziteni akár a vaniliás cukor,csak ibolya illatú lesz..! Az illatos ibolya ehető
Én cukort nem akarok csinálni, mivel igyekszem minél kevesebbet használni különben is...
Te már kipróbáltad?
Az eső most éppen nem esik. Leléptem a teraszról, és megláttam, hogy a járólapok mellett már egy vad árvácska is virágzik!
Na és a fű szélében a fehér ibolya is megjelent az idén is!
Olyan szép az udvar a fűnyírás után!
Ez az utcafront melletti rész.
Ha kinézek a konyhaablakon, ezt látom hátul az udvarban.
Ebéd után férjem kivágta a fűzfa maradványát, jó korhadt volt, olyan vöröses, porhanyós. Meg is örökítettem:
Margitka!
Nagyon szép a kertetek,mint mindig,látszik a sok munkátok benne.
Ma egy újabb árvácskát is találtam az oszlop mellett... ez azért maradt meg, mert nem tudtam addig odanyomni a fűnyírót. De remélem, hogy lesz majd még több is a járda mellett...
Ahogy már írtam is a társalgásban reggel 7 óra után már kimentem a kertbe megcsodálni a fákat... persze, hogy visszaléptem a fényképezőgépemért, és készítettempár fotót:
Gyönyörűek a hófehér virágok a meggyfákon!
Itt távolabbról egy másik meggyfa jobbról, balra pedig egy picit a körtefa is látszik, már azok is virágoznak!
A cseresznyefa virágja is gyönyörű közelről...
Itt a cseresznyefa egy része messzebbről... a távoli fa kép homályos lett....
Ja és az eper reggel tele volt vízcseppekkel... nekem nagyon tetszett!
Gyönyörű tömött ágak,legyen ennyi gyümölcs is rajta!
Ancsa!
Reméljük, hogy nem jön rá egy hideghullám, akkor lehet rendesen... jut majd az idén is a rigóknak bőven a tetejéről, mert ott mindig rajtamarad,... mivel jó magas már a cseresznyefa! ... A meggyfáról még általában le tudjuk szedni a meggyet a hosszú létráról, de tavaly is maradt azon is a legtetején...
Szerintem már csak nem jön fagy...ahogy elnéztem az időképet a következő hónapokban csak meleget mutat!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok