373

Válasz: Vendégségben Ilonánál

http://kepmester.silihost.hu/images/1641/8365/00002275.JPG

374

Válasz: Vendégségben Ilonánál

Most már csak egy jó és szép színezés kellene a házra!


http://kepmester.silihost.hu/images/1641/8365/00002276.JPG

375

Válasz: Vendégségben Ilonánál

Milyen szép rendben tartott porta,régen kaptak az ilyen házak valami oklevelet ha jól emlékszem,tiszta udvar ,rendes ház!
A hóember is cuki,akárcsak a kis fogatlan fiúcska,még majdnem egyforma nagyok is! big_smile

376

Válasz: Vendégségben Ilonánál

Ilona!

Közben csengettek, és áthívtak bennünket a szomszédaink... Jól elbeszélgettünk náluk... Az idén ők és mi is eddig elég elfoglaltak voltunk.  Közben betegségek is voltak, ezért az újévi köszöntés óta csak az utcán váltottunk pár szót.... Jól esett most ez a beszélgetés mindnyájunknak. smile

Látom, hogy még raktál be fotókat! Szép a házatok. Milyen színen gondoltok?  http://margit2.hu/ujforumba/nemtudom.gif

377

Válasz: Vendégségben Ilonánál

Margitka!

Nekem tetszik a Lia házuk színe is! De finom kapuccinós színben gondolkodom. Az ablak körül meg egy kicsivel világosabb szín. A férjemnek is tetszik, de látott más szísznt is az áruházban majd eldöntjük. Szigetelni nem szeretnénk, csak az északi oldalt valamikor. Az ablakunkban az üveg három rétegű, két kazettás, így ez elég.

378

Válasz: Vendégségben Ilonánál

Ilona!

Biztos sikerül majd megegyezni a színben, és közösen választotok olyant, amelyik mindkettőtöknek tetszik majd!  A szigetelés nekünk rengeteget számított... az ablakok elég jó állapotban vannak még, így mi cserére nem is gondolunk... Az tény, hogy a legfontosabb itt is az északi oldal volt, de mi annak idején teljesen körbeszigeteltettük a házat, erről már le van a gond. smile

Ti is sokat újítottatok a házon, egyre szebb lesz kívül és belül is! http://margit2.hu/ujforumba/papakacsint.gif

379

Válasz: Vendégségben Ilonánál

Ilona.
Most néztem milyen szép lett a házatok,az ablakok nagyon szépek lettek.Jó a szigetelés nagyon sokat számít télen;nyáron.